horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 3. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er litt lunefull denne onsdagen og det skyldes hovedsakelig at du misliker når det er en uklar lederrolle på jobben, noe som er tilfellet akkurat nå. Vanligvis påtar du deg gjerne denne rollen, men i dag er det flere som vil bestemme. Kvelden handler om familien og kos hjemme.

Tyren 20/4-20/5

I dag blander du fritidsaktiviteter med ting som må gjøres. Dagen blir bra. Du får også høre mye arbeidsrelatert sladder, og det både sjokkerer og underholder deg på samme tid. Du er fascinert av menneskers mangel på moralske verdier.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag blir du sint eller opprørt fordi ting ikke går din vei. Du lar tankene flakse bort når du burde fokusere på det du har foran deg. En kollega blir irritert på deg fordi du er så distré, samtidig som han/hun innser viktigheten av å hjelpe deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag lærer du at det mange ganger er lettere å begynne på nytt når du har gjort feil enn å prøve å redde en vanskelig situasjon. Selv om det er frustrerende å begynne helt på nytt, holder du ut og viser at du kan være sta i blant.

Løven 23/7-22/8

I dag ser det ut som om du lærer mange nye ting, og det gjør at tiden flyr forbi. Du elsker utfordringer så lenge de ikke får deg til å føle deg dum, og i dag har du sjansen til å vise at du er både rask til å lære og intelligent. Kvelden handler om en fysisk utfordring.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen byr på latter og vennskap. Det blir en koselig dag der du nyter, uansett om du jobber eller har fri. Hvis du jobber, vil fokuset være på pauser og medarbeiderne dine. Du er kanskje ikke ditt mest effektive selv, men du har det gøy. Kvelden handler om en konflikt.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å finne ro både privat og på jobb. Du prøver å ikke ta på deg for mye og fordeler ansvar så mye som mulig. Du har ikke vanligvis problemer med å delegere, og det er noe som hjelper deg i dag. Kvelden bruker du gjerne på fysiske, men rolige aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag får du utløp for både fantasien og kreativiteten din. Skorpionen er et kunstnerisk tegn som føler seg best når du får muligheten til å uttrykke deg fritt. I løpet av dagen møter du en person som inspirerer og motiverer deg til å tenke litt lenger.

Skytten 22/11-21/12

I dag legger du en plan for et nytt prosjekt, men det gjelder å vite hvor du skal begynne. Som vanlig har du ingen klar strategi for når, hvor og hvordan, men du vet hvor du vil ende opp. Her kan du be om hjelp, du har en kollega med lang erfaring med lignende prosjekter. Vedkommende vil gjerne hjelpe til.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du sjansen til å snakke med en sjef om din personlige utvikling. Du synes at du står og tråkker på samme sted og at den eller de personene som kan hjelpe deg videre ikke er særlig hjelpsomme. Du tar opp dette problemet fordi du vet at mye handler om å markere seg blant kollegene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen blir en morsom, men intens dag. Hvis du har muligheten, tar du en lengre lunsj sammen med en venn eller kollega. Det blir en måte å bryte intensiteten i denne arbeidsdagen på. I løpet av ettermiddagen møter du en person som gir deg en strålende idé.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det viktig at du er oppmerksom og ikke slurver med detaljene. Det er en stor risiko for at du gjør ganske grove feil bare fordi du stresser. Vær nøyaktig og la ting få ta tid selv om det stresser deg opp. Som regel blir ikke helheten bedre bare fordi du gjør mer.

Powered by Labrador CMS