horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 30. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om å kunne samarbeide på tvers av grenser og fungere godt i gruppe. Væren er ikke særlig glad i å måtte inngå kompromisser, men takket være en påvirkning fra Fiskene har du lettere for å gi etter og ta til deg andres ideer.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å variere arbeidet ved å gjøre ting du synes er gøy, blandet med ting du må få gjort. Det blir på mange måter en virkelig vellykket dag hvor produktiviteten er på topp. Kvelden handler om å bevege seg, enten ved å gå på treningsstudio eller ta en spasertur.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne dagen handler om å jobbe sammen, noe som kan være både din svake og sterke side, litt avhengig av dagsformen. Du liker å bli utfordret når det kommer til dine egne prestasjoner, men du misliker at andre personer utfordrer dine ideer, noe som ofte skjer når man jobber i gruppe.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har en kollega som har falt offer for et usant rykte som hen ikke har klart å riste av seg. Det er fascinerende hvordan sta rykter kan henge igjen til tross for at det finnes bevis på at de er usanne. Du er veldig god til å vurdere situasjonen objektivt, og du forsvarer din kollega mot angrep.

Løven 23/7-22/8 

Du er egentlig ikke en tilhenger av å skape rutiner, siden du foretrekker å arbeide etter din lidenskap snarere enn med logisk tenkning. Løven brenner ofte for det hen gjør, og da blir det automatisk bra, men akkurat nå trenger du mer enn bare din drivkraft for å komme videre, så bruk de verktøyene du har.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har fått høre noe i fortrolighet, men du har vanskelig for å holde helt tett om en så stor hemmelighet. Et kompromiss kan være å fortelle det til noen som ikke er direkte involvert. På den måten letter du ditt hjerte uten å risikere at hemmeligheten avsløres for feil personer.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en kollega som er like forsiktig som du er, og i dag prøver du å pushe hen til å være litt modigere. Du er selv ikke særlig stolt over din avventende side, så du vil gjerne oppmuntre andre til å prøve å bryte ut av innlærte mønstre og komfortsoner.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen dreier seg om visse endringer på din arbeidsplass. Du føler deg litt urolig, samtidig som du vet at dette kan være en god ting for deg. Kvelden blir fysisk utfordrende og ser ut til å handle om sport eller trening av noe slag.

Skytten 22/11-21/12 

Denne dagen blir veldig hyggelig og byr på en god del sladder. Du møter også en person du ikke har sett på veldig lenge, det kan være en kollega, en venn eller kanskje en eks. Det blir et hyggelig møte, selv om det er uventet. Kvelden handler om penger.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du i topphumør og du nyter virkelig livet. Uansett om du har fri eller jobber, sørger du for å ta fatt på alt du gjør med en herlig positiv innstilling. Det er så mye glede hos deg akkurat nå, og den smitter over på omgivelsene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

 I dag sørger du for å være ekstra mye utendørs. Jobber du hjemmefra, kan det bli noen timer på balkongen eller i hagen. Nærheten til naturen gir deg energi og mange gode ideer. Denne dagen handler også om å våge å ta nye grep for å redusere arbeidsbelastningen.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag venter en uvanlig utfordring. Her gjelder det å bite tennene sammen og ikke bli irritert når ting ikke går som du vil. Dette er en oppgave verken du eller dine kolleger har prøvd før, så du kan regne med en del forsøk før alt blir bra.

Powered by Labrador CMS