horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 28. september

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

I dag føler du uro i kroppen, og dette skyldes at det snart blir fullmåne i ditt eget tegn og en såkalt Supermåne. Når månen er så nær jorden, vil du oppleve påvirkningen sterkere. Det kan begynne med nervøsitet som senere vil utvikle seg til energi og glede.

Tyren 20/4-20/5 

I dag har du mye å gjøre både på jobb og privat. Du har møter, mange oppgaver å fullføre, og en eller flere aktiviteter planlagt etter arbeidstid. Selv om det blir en veldig intens dag, vil den også være morsom og berikende på mange måter. Kvelden bringer morsomme nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også torsdag går i en ganske rolig takt. Du setter pris på arbeid der du ikke trenger å tenke så mye, og du unngår møter og all form for interaksjon med nye mennesker. Kvelden handler om å komme deg ut i naturen eller trene. Du trenger å bevege deg.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv på torsdag har du litt problemer med å ta plass. Hvis du er i en større gruppe, vil du ikke bidra så mye, da du føler deg litt ukomfortabel med å uttrykke din mening. Det beste er når du jobber med færre mennesker eller helst alene, da blir du mer produktiv.

Løven 23/7-22/8 

I dag prøver du å tilpasse deg alt det nye rundt deg samtidig som du vil vise at du ikke er noen man kan tråkke på. Det blir en utfordrende balanse mellom å være ydmyk og akkurat passe selvsikker samtidig. Kvelden handler om å lade opp batteriene for morgendagen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Den fleksible innflytelsen som var til stede i begynnelsen av uken, har forsvunnet i dag. Du er mer sta enn noen gang, og du følger bare din egen overbevisning. Noen kolleger kan synes du er vanskelig å samarbeide med, men det forstår du ikke i det hele tatt. Hvis folk bare gjør som du sier, blir alt riktig, og alle blir fornøyde.

Vekten 23/9-22/10 

I dag avsluttes et langt kapittel i livet ditt. Det kan være en privat hendelse eller noe knyttet til jobben. Selv om det på en måte føles riktig å legge dette bak seg, blir det likevel litt vemodig. Det er ok å være trist og glad på samme tid.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen handler om å prøve å være positiv til tross for at det skjer mye du ikke kan påvirke. Skorpionen liker å ha kontroll, så du blir frustrert når beslutninger blir tatt utenfor din kontroll. Om kvelden er det gode muligheter for å treffe en gammel klassekamerat.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdag kaster du inn håndkleet og innrømmer at du tar feil. Selv om det gnager litt på stoltheten din, føles det godt å være voksen nok til å kunne endre mening. Ellers er det en morsom og aktiv dag der du rekker mye både på jobb og privat.

Steinbukken 22/12-19/1 

På torsdag forbereder du deg for en aktivitet i helgen ved å holde deg i bevegelse. Du foretrekker å være utendørs så mye som mulig, men hvis det ikke er mulig, trener eller øver du innendørs i stedet. Det blir en morsom og litt annerledes dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er mye å gjøre på jobben akkurat nå, og du har ikke tid til å spise ordentlig. Dette fører til at du får en energidipp på ettermiddagen. Ikke slurv med maten, husk at du skal vare lenger enn bare gjennom arbeidsdagen. Du har også aktiviteter planlagt på ettermiddagen og kvelden.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag vil du virkelig ikke skille deg ut. Du holder deg i bakgrunnen og tilpasser deg gruppen. Dette er ikke en dag da du står på ditt, tvert imot vil du bare prøve å smelte inn og ikke bli lagt merke til. I løpet av dagen tar en kollega et ganske uvanlig initiativ.

Powered by Labrador CMS