horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 27. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag vil det komme inn energi fra Løven i ditt tegn, og det gjør at du ønsker å prestere, men denne påvirkningen fremhever også en leken og sjarmerende side av din personlighet. Din nye kollega vil legge merke til hvor uimotståelig du kan være når du er i dette humøret.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen går i et rasende tempo, og du vil knapt ha tid til å blunke før det blir kveld. Du vil legge merke til en viss tiltrekning mellom deg og en kollega. Spenningen som eksisterer mellom dere gjør det litt mer interessant å gå på jobb om dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

På torsdag vil du ha en tendens til å ta beslutninger med hjertet heller enn fornuften. Det er mye måne i ditt tegn denne dagen, og den påvirker dine ubevisste beslutninger. Ved å være bevisst på hvordan du fungerer, kan du kanskje påvirke valgene dine i større grad enn hvis du bare følger impulsen i øyeblikket.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil ta følelsesmessige beslutninger i dag, og det er ikke uvanlig for en Kreps som har månen som herskerplanet. Det som er annerledes er at du lar din magefølelse styre når det kommer til beslutninger som angår jobben din, der du vanligvis er veldig pragmatisk.

Løven 23/7-22/8

Det skjer mye på jobben akkurat nå, og du synes det er gøy. Løven liker forandringer og nyheter, så du vil ønske de omstillingene som er på vei velkommen. Sjefene dine vil sette pris på holdningen din og måten du håndterer kollegene dine som er mindre fornøyde.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag ser det ut til at din private situasjon har løst seg opp, og du kan fullt ut fokusere på jobben din. Det blir en effektiv dag der du får mye gjort. Du jobber hardere enn vanlig, litt for å ta igjen, men også for å lindre din dårlige samvittighet fra begynnelsen av uken.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen blir en morsom dag da det er mye å gjøre, men du har energi og dagen går fort. I dag vil du få mye ros fra en sjef, og deres superlativer vil gjøre dagen din lysere. Kvelden handler om en sport eller hobby du driver med. I dag vil du få nyheter om en venn.

Skorpionen 23/10-21/11

Hele dagen handler om økonomi og å lykkes i forretninger. Det viktige denne dagen er å prøve og ikke gi opp. I dag er også en god dag å avslutte pågående forhandlinger. Du har nådd et punkt hvor du bør være fornøyd med det resultatet du har oppnådd.

Skytten 22/11-21/12

I dag skinner du og får alle rundt deg til å føle seg bra. Det er noe veldig positivt over denne dagen. Som singel er det gode muligheter for å flørte med en ny bekjentskap eller kollega. Det kan også bli en del flørting for opptatte Skytter, men da blir situasjonen mer komplisert.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du nyheter av en type som både overrasker, gleder deg og samtidig gjør deg veldig overrasket. Dette er en bekreftelse på at du faktisk teller i en sammenheng der du selv mener du er noe av en underdog. Du blir stolt og glad over at det er så mange som tror på deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har lenge irritert deg over en kollega som du synes er altfor frekk, spesielt med tanke på kompetansen han eller hun har. I dag får du nok av denne personens hovmodige holdning, du setter ned foten og sier ifra. Ditt sinne både overrasker og gleder mange av kollegene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Det er høyt tempo i dag og det går bra fordi det strømmer energi inn i ditt tegn. I dag er en god dag å ta på seg ekstra vanskelige oppgaver som krever strategisk tenking. I dag møter du en ganske ny kollega og han eller hun imponerer deg med sine kunnskaper.

Powered by Labrador CMS