horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 23. november

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag konkurrerer du mot en kollega uten å si noe høyt. Du sammenligner både resultatene dine og effektiviteten med dem, og sørger for å øke tempoet hvis du ligger bak. Det mest underholdende er at kollegaen din er helt uvitende om denne konkurransen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag viser du nøyaktig hvor flink du kan være. Når du fokuserer på arbeidet ditt, er du den beste, og det vet du, men nå merker også sjefene dine det. Du får gode tilbakemeldinger, både fra nærmeste leder og noen høyere opp i systemet. Det er både smigrende og litt skremmende med all oppmerksomheten.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kan du gjerne tenke litt utenfor boksen. Du har støtt på hindringer, og nå gjelder det å finne veien rundt dem. I dag kan du oppleve at en venn eller kollega er grenseløst flørtende, og du lurer på om du leser for mye inn i oppførselen deres. Kvelden handler om sport og bevegelse.

Krepsen 21/6-22/7 

På torsdag prøver du nye ting, og det er både inspirerende og morsomt. Du har stor selvtillit i dag og er ikke redd for å spørre hvis det er noe du ikke forstår. Du virker heller dum og lærer noe, enn å være stille og forbli uvitende.

Løven 23/7-22/8 

Du går inn i torsdagen med stor selvtillit og mange meninger. Det blir en dag der du sier akkurat hva du mener, selv om ingen har bedt deg om det. Du har en sterk personlighet, og det merkes spesielt hvis du jobber i gruppe, da vil du skille deg ut.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du fordype deg i tall, enten det handler om økonomi på jobben eller dine private finanser. Uansett har du et behov for å få tallene til å stemme, ikke bare for øyeblikket, men for hele året. Jomfruen pleier vanligvis å planlegge langsiktig.

Vekten 23/9-22/10 

I dag bør du ikke være redd for å uttrykke meningene dine for å gi tilbakemelding til en eller flere kolleger. Det er viktig at dere alle forstår at det trengs både god og dårlig kritikk for å kunne levere det beste. Tenk på å være like flink til å ta imot tilbakemelding som til å gi det.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også torsdagen handler om å prestere, enten på jobben eller i en privat aktivitet. Du vil være best i alt akkurat nå, og du kan finne deg selv i konkurranse med personer som ikke engang vet at det er en konkurranse. Kvelden byr på en annerledes opplevelse.

Skytten 22/11-21/12 

I dag ønsker du å bevise både for andre og for deg selv at du kan være en ren naturkraft når du setter den siden av deg i sving. Det kan handle om å drive frem arbeidsoppgavene dine eller et spesifikt prosjekt på jobben, men det kan også handle om å prestere på privat basis.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen handler mye om å bevege seg fysisk fra ett sted til et annet. Kanskje farter du rundt på jobben, tar en helgetur eller drar på en forretningsreise. Det blir en dag som delvis handler om møter, om vennskap og om å ha tålmodighet.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du mye å gjøre på jobben, men du er uvanlig effektiv og kan kanskje smyge deg unna litt tidligere. Du har en hobby som du brenner for, og den vil du gjerne få litt mer tid til. Kvelden handler om å gjøre det som gir deg glede og å nyte øyeblikket.

Fiskene 19/2-20/3 

På torsdag er det viktig at du får gjøre ting på din måte. Hvis noen prøver å få deg til å endre metode, protesterer du høylytt. Du er veldig motivert denne dagen, og det vises på hva du presterer. Kvelden handler om å finne glede i å gjøre noe for en kjær venn.

Powered by Labrador CMS