horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 21. september

Slik blir din din torsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Torsdag blir en morsom og innovativ dag der du tar mer risiko enn du pleier. Du tester grensene og pusher både dine egne og andres evner. I dag har du også flaksen med deg, så det er en god dag hvis du skal gjøre større forretninger eller investeringer.

Tyren 20/4-20/5 

I dag blir du sittende fast i et møte som du verken har tid eller lyst til. De andre personene på møtet virker ganske opptatt av seg selv og merker ikke hvor rastløs du blir. Her gjelder det å si ifra før det tar for mye tid. Kvelden blir morsommere enn dagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du uvanlig verbal takket være innflytelsen fra din herskerplanet Merkur på ditt tegn. Du står opp for dine ideer, og du tolererer ikke å bli oversett. I dag er det din tur til å lage litt støy og bli sett. Kvelden handler om å se en person som ofte er usynlig.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du sosial og åpen, noe som er bra hvis du skal jobbe i en større gruppe. Du har lett for å ta instruksjoner, og du har ingen problemer med å samarbeide. I løpet av dagen blir du bedre kjent med en ganske ny kollega. Du venter fortsatt med din endelige vurdering, men det ser ut til at du liker vedkommende.

Løven 23/7-22/8 

Torsdag blir en morsom dag der du gjerne møter og blir kjent med nye mennesker. Du er uvanlig komfortabel med å gjøre deg hørt, selv i sammenhenger der du ikke kjenner mange mennesker. I løpet av denne dagen møter du en person som gjør et sterkt inntrykk på deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du veldig sjenerøs mot deg selv, både når det gjelder å være sammen med kollegaene dine og arbeidstidene dine. Det blir lange pauser, en god del avbrekk, og du kan godt være litt sen på jobben i dag. Om kvelden venter venner og morsomme aktiviteter.

Vekten 23/9-22/10 

Nå som tempoet øker på jobben hele tiden, og du føler press både fra kollegaene og ledelsen, blir du veldig lett stresset. Vekten er tegnet som er dårligst til å håndtere press. Du bekymrer deg unødvendig for problemer som ennå ikke har oppstått.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag utfordres du til å tenke annerledes. Du har vanligvis ingen problemer med å trå utenfor komfortsonen din, men i det siste har du vært litt for komfortabel og holdt deg til ting du vet hvordan du gjør. I dag må du tenke på en ny måte, og det er både spennende og litt skremmende på samme tid.

Skytten 22/11-21/12 

Du føler behov for orden og strukturen rundt deg, men den følelsen må kjempe mot ditt naturlige talent for kaos. Du starter ting her og der, men du er dårligere til å fullføre dem. Det du bør gjøre er å lage en liste der du kan huke av ting etter hvert som du blir ferdig med dem. Da får du bedre kontroll.

Steinbukken 22/12-19/1 

Også torsdag blir en utadvendt og sosial dag. Du jobber hardt, men unner deg også tid til å snakke og sosialisere med kollegene dine. Det er nettopp kombinasjonen av arbeid og sosiale aktiviteter som gjør dagen så god.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag prøver du å jobbe deg opp på alt du ikke har rukket tidligere i uken. I stedet for å være snill mot deg selv, driver du deg selv i et høyt tempo. Du ønsker mye akkurat nå, og det er bra, men det betyr ikke at det ikke er viktig at du ikke gjør mer enn du klarer.

Fiskene 19/2-20/3 

På torsdag prøver du å unngå å jobbe overtid. Du vil vekk fra arbeidet så fort som mulig. Akkurat nå opplever du stress så snart du er innendørs, spesielt på jobben. Du føler deg innesperret og begrenset. Det er først når du er utendørs at du kan puste skikkelig ut.

Powered by Labrador CMS