horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 20. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det sommersolverv, som betyr den lyseste natten på året. Ifølge både myter og astrologi er dette en natt hvor mye blir satt på spissen. Sløret mellom forskjellige verdener er tynnere, og med litt flaks kan man få et glimt av sin fremtid. Du har en magisk kveld foran deg.

Tyren 20/4-20/5

I dag ligger det irritasjon i luften, spesielt hvis deler av slekten trenges sammen på et lite område. Du holder deg unna og observerer dramaet som utspiller seg på avstand. I løpet av dagen går du gjerne mye. Frisk luft klarner tankene dine. Denne kvelden kan du møte en merkelig, men inspirerende person.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det sommersolverv og den gamle midtsommeren før den ble endret for å passe med en helg. Dette er den lyseste natten på året, og det kan være vanskelig å skille drøm fra virkelighet. Tillat deg å bli revet med av følelsen av at alt er mulig.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdagen handler om å møte venner og nyte sommeren. Uansett vær liker du å være utendørs. Du trives best nær naturen. Har du en hytte, drar du gjerne dit over midtsommer. En eldre slektning har problemer som du kan hjelpe dem med å løse.

Løven 23/7-22/8

I dag forbereder du midtsommerfeiringen. Det kan være så enkelt som å finne nye klær, eller du har en hel fest å forberede. For deg blir dette en delvis stressende dag, spesielt hvis du må jobbe. Har du fri, har du fortsatt mye å gjøre, men innenfor rimelige grenser.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag møter du en person som fullstendig trollbinder deg med sin personlighet. Den pragmatiske Jomfruen er ikke lett å sjarmere, men i dag blir du helt tatt av denne personens utstråling. Dette er noen som bare er et flyktig besøk i livet ditt, men som etterlater et varig inntrykk.

Vekten 23/9-22/10

Hvis du har fri denne torsdagen, tilbringer du gjerne dagen med dine nærmeste. Det blir en koselig dag hvor du kan slappe av, selv om det er noen ting du bør få gjort før midtsommer. I dag snakker du med en slektning om en forandring de er i ferd med å gjennomføre.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det sommersolverv og den lyseste natten på året. For den følsomme Skorpionen kan dette bli en emosjonelt ladet dag hvor du kan ha nervene utenpå kroppen uten at du vet hvorfor. Det er sterke energier i bevegelse denne dagen, og du kjenner kraften i dem. Motarbeid ikke følelsene dine, omfavn dem i stedet.

Skytten 22/11-21/12

Du går inn i en dag som vekker sterke minner hos deg. Det er noen du savner veldig mye, og denne dagen minner deg om dem. Det er en glede over å huske blandet med vemod som preger denne dagen. Gleden overtrumfer sorgen, men den er der i bakgrunnen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i strålende humør denne dagen og du er utendørs så mye du kan. Selv om Stenbukken ikke er like mottakelig for kosmiske energier som andre tegn, kjenner du likevel den fortryllende stemningen som råder under årets lyseste dag, spesielt tidlig morgen og sen kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en herlig torsdag å se frem til. Du elsker sommeren og spesielt de lyse kveldene. I dag er du spontan og tar dagen som den kommer. Du får gode nyheter som angår både en slektning og deg selv. Denne dagen kan by på en overraskende perle midt ute i ingensteds.

Fiskene 19/2-20/3

Dette blir en herlig dag som overrasker. Hvis du arbeider, sørger du for å avslutte så tidlig som mulig. Du har planer etter jobben, og de vil du ikke rokke ved. Dette er en dag som handler om umulige møter hvor det føles som skjebnen har en finger med i spillet. Det er større krefter i bevegelse, og det kjenner du på.

Les også: Ukeshoroskopet for uke 25

Powered by Labrador CMS