horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 20. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

I dag havner du i en situasjon der du tvinges til å velge med svært lite informasjon å gå på. Når du har tatt ditt valg, innser du at du har handlet basert på fordommer heller enn fornuft, og det irriterer deg. Du trodde at du var smartere enn det. En nyttig lekse å ta med seg.

Tyren 20/4-20/5 

Er du hjemme i dag, handler torsdagen i stor grad om å få ting i orden både privat og på jobben. Du liker struktur, og du ønsker å skape en viss orden rundt deg. Dagen handler også om å planlegge økonomien og vurdere en litt større investering.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne torsdagen venter en morsom overraskelse. Det kan være et spontant besøk, nyheter eller bare en venn som vil glede deg. Det blir en herlig dag der du nyter litt ekstra av alt. Kvelden byr på moro og litt annerledes opplevelser.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du gjerne utendørs og jobber med hendene. Å jobbe praktisk blir en behagelig kontrast til den følelsesmessige kaoset i begynnelsen av uken. Du får orden og struktur rundt deg, og det bidrar til å skape ro inni deg.

Løven 23/7-22/8 

I dag går ting gjerne galt, og da er det bare å begynne på nytt. Hvis du prøver å redde feilene, er det en risiko for at det blir verre heller enn bedre. Vær oppmerksom på detaljer og prøv å være grundig, selv om du synes det er kjedelig. Kvelden dreier seg om sport eller idrett.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du prøver virkelig å forstå hvordan en person du nylig har møtt resonerer. Dere er veldig forskjellige i deres synspunkter, men du føler likevel respekt for vedkommende, og derfor vil du prøve å forstå hvorfor han/hun mener som han/hun gjør. Det blir en interessant dag fylt med diskusjoner.

Vekten 23/9-22/10 

Etter en ganske følelsesmessig intens start på uken, synes du at du fortjener en pause fra det meste. Torsdagen bruker du til å gjøre så lite som mulig. Du søker gjerne opp et fredelig sted der du kan tømme hjernen for tanker og bare være i nuet.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det ser ut som om du forandrer nærmiljøet ditt de neste dagene. Kanskje skal du på en reise, dra til landet eller bare ta dagsturer. Dette blir en dag som inspirerer, men også en dag som vekker noen mer ettertenksomme tanker. Alt i alt har du det hyggelig og nyter øyeblikket.

Skytten 22/11-21/12 

Torsdagen blir en lettsindig dag der du ikke har en eneste bekymring å tenke på. Du nyter dagen og tar den som den kommer. Du fokuserer på venner og langvarige vennskap, men også på å ta kontakt med personer som er der, men som du ikke møter så ofte.

Steinbukken 22/12-19/1 

Torsdagen blir både jobb og glede. Hvis du har fri, er det visse ting du må gjøre, men ellers er det en deilig rolig dag der du kan fokusere på å ha det gøy. I dag får du en uventet kompliment og en sms som kan bli begynnelsen på en sommerflørt for din del.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen handler om å forberede ting. Det kan være en fest, en middag eller en utflukt. For deg blir det en kombinasjon av arbeid og hjemmeaktiviteter hvis du ikke har ferie, ellers kretser dagen rundt morsomme aktiviteter og planlegging. Kvelden blir spontan og morsom.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag begynner du å planlegge fremover når det gjelder økonomi, utdanning og arbeid. Selv om du ikke lager en konkret plan, setter du visse retningslinjer mot målet du har. I dag diskuterer du gjerne dine ideer med en slektning eller familiemedlem.

Powered by Labrador CMS