horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 19. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du tyr til veldig store gester for å imponere i dag. Det er en person som du ønsker at skal legge merke til deg og du gjør ditt ytterste for å oppnå dette. Dette er en person som ofte er i tankene dine og som du ønsker å bli bedre kjent med. Kvelden blir interessant.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil du ha mange ting og det er ikke sikkert det blir nok tid til alle endringer du ønsker å gjøre. Kanskje det er bedre å begynne med små, små skritt. En liten endring kan føre til storhet lenger ned på veien. Du må bare være tålmodig.

Tvillingene 21/5-6/20

Å tvile har blitt en del av hverdagen din denne uken, noe du synes er slitsomt ettersom du av natur er en ganske bestemt person, i hvert fall når det kommer til arbeidet ditt. I dag oppstår det flere situasjoner som gjør deg usikker og det skaper noen problemer.

Krepsen 21/6-22/7

Å være på topp hele tiden kan høres ut som en drøm, men sannheten er at ingen er det, men noen mennesker er flinkere til å gi inntrykk av å ha kontroll enn andre. I dag føler du at en viss situasjon sklir ut av hendene dine og du blir frustrert.

Løven 23/7-22/8

Torsdagen blir intens og stressende. Du har ikke mye energi akkurat nå, så du takler ikke denne typen stress så godt som du vanligvis gjør. Det beste du kan gjøre med situasjonen er å si nei når det blir for mye.

Jomfruen 23/8-9/22

Du utforsker flere forskjellige alternativer i dag, og det er bra. Ved å åpne deg opp for andre muligheter gir du deg selv en bedre sjanse til å lykkes. Det er når du utelukkende fokuserer på et eneste mål at du vanligvis havner i trøbbel. Kvelden blir aktiv.

Vekten 23/9-22/10

Ingen andre enn deg selv kan gjøre noe med situasjonen du er i. Du har malt deg selv inn i et hjørne og nå kan du enten vente eller akseptere at du må gjøre om enkelte deler av prosjektet. Valget er ditt, og du bør ikke utsette det.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av torsdagen prøver du å finne en mulighet til å komme deg ut et par timer i løpet av dagen. Du har lagt merke til at frisk luft og utendørsaktivitet gjør deg mer energisk. Uansett om det blir en tur i matpausen eller om du kan være ute med jobb, vil det gi deg energi.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å si ja selv om du virkelig ønsker det. Det er en kombinasjon av stolthet og lengselen etter frihet som gjør at du setter deg på bakbeina til tross for at dette tilbudet er akkurat det du trenger nå. Prøv å være praktisk for en gangs skyld.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om nervøsitet, følelser og en viss spenning. Det blir en morsom dag hvor du både roter til ting og sjarmerer omgivelsene fullstendig. Det er ved å våge å være deg selv at du vinner så mye denne torsdagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i strålende humør denne torsdagen. Denne helgen skjer det noe som du ser frem til. Det kan være en hobby, at du drar bort på en kort tur eller bare skal møte venner. Uansett hva du planlegger, lyser det opp hverdagen en smule.

Fiskene 19/2-20/3

Torsdagen handler om å lage rammer, noe du egentlig ikke liker, men som du likevel ser nytten av i dette tilfellet. Ved å være veldig firkantet kan du skape kontroll og struktur. Kvelden handler om å feire noe eller noen.

Powered by Labrador CMS