horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 15. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag møter du nye personer, både privat og gjennom arbeidet. Det viktige å huske på er at du er på deres territorium, og derfor er det du som først og fremst må tilpasse deg, ikke omvendt. Væren kan ha vanskelig for å trekke seg tilbake når det oppstår konflikt eller territorielt tankegang.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det en avtale du forventes å oppfylle, og avhengig av hva det er, kan entusiasmen din variere. Sannsynligvis er det noe du synes er gøy og som vil gagne deg i fremtiden. Kvelden bringer en utfordring, og du viser at du kan hvis du vil.

Tvillingene 21/5-20/6 

Din sjef har undersøkt litt om de spørsmålene du har, og takket være deres støtte og informasjon innser du at du faktisk tenkte riktig fra begynnelsen av. Din selvtillit vokser, og du blir stadig sikrere på det du gjør. Kvelden handler om en fysisk utfordring, et møte og litt skvaller.

Krepsen 21/6-22/7 

På torsdagen bestemmer du deg for å la det gamle være og satse på å ta nye grep i stedet. Det er en ganske god følelse å gi seg selv denne muligheten til en ny start. Kvelden blir annerledes fordi den handler om å bestemme en aktivitet for sommeren.

Løven 23/7-22/8 

For øyeblikket utvikler du deg veldig mye på jobben. Du lærer nye ting hver dag, og du oppdager nye sider hos deg selv som kreativitet og en god tallhukommelse. Dagen handler om å jobbe med andre mennesker, og da kommer sjarmen din og din lette personlighet godt med.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag handler du praktisk i alle typer situasjoner, og din rasjonelle tilnærming kommer godt med både i forretninger og når du møter nye mennesker på jobben. Du har en evne til å være både entusiastisk og overbevisende samtidig. Kvelden handler om å tenke utenfor boksen.

Vekten 23/9-22/10 

I dag kommer sjefen din med overraskende nyheter og en helt ny idé om hvordan dere kan legge opp arbeidet i fremtiden. Selv om det er lett å la seg rive med av deres entusiasme, nøler du litt med om de virkelig har gjennomtenkt denne ideen grundig. Av og til handler sjefen din impulsivt.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag bryter du helt med konvensjonene og gjør noe helt uventet. Det som er herlig med å kjenne en Skorpion er at man aldri vet hva du skal finne på eller når du får for deg å gjøre en storslått gest. Hele denne dagen handler om omsorg for andre.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det tillatt å være litt egoistisk og prioritere dine egne interesser foran andres behov. Selv om du faktisk markerer ved å si nei i dag, er det ingen som tar det ille opp, tvert imot er omgivelsene dine veldig forståelsesfulle overfor din måte å prioritere på.

Steinbukken 22/12-19/1 

Torsdagen består av interessante møter, nye mennesker og en evne til å lykkes med det du tar deg til. Takket være innsatsen din i begynnelsen av uken, er tempoet litt roligere, og du kan unne deg en god lunsj eller en herlig spasertur midt på dagen. Akkurat nå nyter du livet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har planer for sommeren, men det blir kanskje ikke så enkelt som du skulle ønske. Det er mange brikker som skal falle på plass før det er på tide å booke ordentlig, og i dag prøver du å få orden på datoer, aktiviteter og andre involverte personers agenda.

Fiskene 19/2-20/3 

Du kan være litt feig når det kommer til å satse, men i dag skal du våge å ta spranget. Vis hva du føler, og vær åpen med din lidenskap. Du har så lite å tape på å være sårbar, og du har så mye å vinne på å åpne deg opp.

Powered by Labrador CMS