horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 14. september

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Akkurat nå virker arbeidssituasjonen din ganske kaotisk, og det får deg til å ubevisst prøve å skape orden. Selv om du vanligvis ikke er så strukturert som andre, føler du behovet for å organisere arbeidet ditt i dag. Kvelden byr på morsomme nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det full fart, og det er en risiko for at du er trøtt, siden du ofte sover dårlig i forbindelse med fullmåne og nymåne. Selv om du ikke er helt på topp, er du likevel kreativ og flink til å løse eventuelle problemer som måtte oppstå. Kvelden handler om å ha det gøy med familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag støter du på en person fra din fortid. Det kan være en gammel flamme, en tidligere klassekamerat eller en tidligere kollega. Dette møtet vil vekke mange tanker hos deg. Du innser blant annet at du er ganske heldig tross alt.

Krepsen 21/6-22/7 

Torsdag blir en dag der du finpusser små detaljer og sørger for at arbeidet går så smidig som mulig. I dag er du litt som edderkoppen i nettet, det er deg man henvender seg til når man trenger hjelp, råd eller litt oppmuntring. Du liker å ha denne rollen, og du tar deg tid med medmenneskene dine.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du vanskelig for å komme videre fra en oppgave til en annen. Det gjør vondt inni deg når du må gi fra deg arbeid som du ikke mener er godt nok, men ærlig talt, nå for tiden er ingenting godt nok for deg. Kvelden handler om møter og om et nytt bekjentskap.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag tenker du logisk og arbeider strukturert. Dette er en dag der du er i ditt ess og nyter når sjefen din gir deg ros. Du har virkelig fortjent å få litt skryt. Dagen handler også om en attraktiv kollega som du bevisst eller ubevisst har begynt å flørte litt med.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det struktur som gjelder. Du jobber gjerne etter lister, og du føler en dyp tilfredsstillelse når du kan krysse av oppgaver som er ferdige. Ettermiddagen og kvelden handler om en hobby der du får muligheten til å være kreativ. Det blir en morsom og ganske uventet kveld.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du gode nyheter som angår økonomien din, og det gir deg muligheten til å gjøre en investering du har tenkt på lenge. Det kan være noe til hjemmet eller noe til deg selv. I løpet av dagen overhører du en kollega som sprer rykter, og deres evne til å vri på sannheten gjør deg opprørt.

Skytten 22/11-21/12 

Det skjer mye inni deg akkurat nå, og det får deg til å fokusere mer på deg selv enn det som skjer rundt deg. Selv om du jobber som vanlig, tenker du mye. Rastløsheten som vanligvis kommer om høsten, kommer ganske tidlig i år, og du føler deg innestengt i hverdagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

Også torsdagen blir en morsom og sosial dag der din sterke utstråling fortsetter. Denne dagen er som skapt for litt flørting på jobben. Spesielt kan den single Steinbukken ha behov for litt oppmerksomhet akkurat nå. Kvelden handler om å uttrykke følelsene dine.

Vannmannen 20/1-18/2 

Torsdagen blir en lang dag der du dykker dypt inn i små detaljer og gjør fine justeringer for å sikre at alt er på toppnivå. Om kvelden belønner du deg selv med å gjøre noe du synes er gøy. Det kan være å gå ut og spise, trene eller møte venner.

Fiskene 19/2-20/3 

Torsdagen handler om å ta en ting om gangen, noe som er en litt annerledes måte for deg å arbeide på. Du har en tendens til å begynne litt her og litt der, noe som kan føre til mange løse tråder å binde sammen til slutt. Å jobbe så metodisk blir litt av en "aha"-opplevelse for deg.

Powered by Labrador CMS