horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 13. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det full fart som gjelder. Her må du hele tiden tenke mer enn ett steg fremover hvis du skal ha noen sjanse. Det er mange puslespillbiter som må på plass før du når det resultatet du vil ha. Et drama på jobben skaper irritasjon og spenninger innad i gruppen.

Tyren 20/4-20/5

I dag dreier mye seg om et møte på jobben din. Her gjelder det å ha høyt under taket og ikke bli sint hvis du blir utsatt for kritikk. Som Tyren har du lett for å gå i forsvar når du føler deg kritisert. Ellers er det en stressende, men likevel ganske god dag der du får mye gjort.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du ditt vanlige, prateglade og sjarmerende selv igjen. Du synes det er morsomt jo flere dere er denne dagen, og du sier ikke nei hvis du blir spurt om å jobbe i en gruppe. I dag får du høre sladder som får deg til å løfte øyenbrynene av forundring.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du selskap av en kollega som du liker litt ekstra mye, og da går tiden raskere. Takket være at du er så fleksibel som du er akkurat nå, lykkes du med å samarbeide med de mest motvillige kollegene. Kvelden handler om å avsløre en løgn.

Løven 23/7-22/8

Hvis du skal presentere en idé eller et prosjekt du har, bør du tenke litt utenfor de vanlige rammene i dag. Du har veldig gode ideer, men noen ganger kan du ha problemer med å formidle dem på riktig måte. Kvelden blir veldig intens, men også veldig givende.

Jomfruen 23/8-22/9

På torsdagen har du litt problemer med å komme i gang. Alt går sakte, og du får ikke til det du vil gjøre. Denne dagen handler om tålmodighet og å tillate deg selv å være treg innimellom. Kvelden byr på en hyggelig overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

I dag utnytter du din evne til å forene og fremme gruppen. Du vet at det må til et kompromiss for å få jobben til å fungere, og det blir du som presenterer en bærekraftig idé. Kvelden handler om å ta vare på en slektning som trenger din støtte.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du aktiv i en større gruppe, enten ved eget valg eller gjennom jobben. Her gjelder det å få alle sterke viljer til å enes og dra i samme retning, noe som ikke er like enkelt som det høres ut. Kvelden blir aktiv på en god måte, da holder du deg i gang.

Skytten 22/11-21/12

Du utfordrer deg selv på ulike måter i dag. Du må jobbe praktisk, og det synes du er morsomt, men vanskelig samtidig. Du skal også kunne fungere i gruppe, og det har vanligvis Skytten ikke problemer med. Kvelden handler om å slippe seg løs og tilbringe tid med venner.

Steinbukken 22/12-19/1

På torsdag vil du merke at du blir irritert på en sjef som ikke vet sitt eget beste. Han eller hun har en tendens til å gjøre alt selv og har vanskelig for å delegere ansvar. I dine øyne er dette en påfallende svakhet, og det gjør deg sint at han eller hun har et så sterkt behov for kontroll.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar deg friheten til å ha en kortere arbeidsdag i dag, kanskje for å kompensere for alt du jobbet overtid med i går. For deg handler denne dagen om dine nære og kjære, som du ønsker å tilbringe tid med. Det blir en god ettermiddag og en veldig koselig kveld.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du uvanlig glad og utadvendt, noe du har bruk for både privat og på jobb. Hvis du håndterer klienter eller har forretningskontakter, er dette den perfekte dagen å avslutte forhandlinger på. Kvelden handler helt og holdent om moro og venner.

Powered by Labrador CMS