horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 12. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag kommer din kranglelystne side fram, og da kan du bli nesten provoserende. Du ønsker å vekke sterke følelser hos dine nærmeste. Det er viktigere for deg å få en reaksjon enn hva den innebærer. Ditt provoserende atferd kan føre til krangel. Kvelden handler om å be om unnskyldning.

Tyren 20/4-20/5 

I dag havner du i en – for deg – umulig situasjon. En venn ber om din ærlige mening om noe, men du vet at du vil såre dem hvis du er oppriktig. Til tross for at du avskyr løgner, vurderer du å bruke en hvit løgn for å beskytte vennens følelser.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag støtter du en venn som har problemer. Hen trenger din empati og ikke dine råd, noe du følsomt forstår. Ellers er det en ganske middels dag der det ikke skjer så mye nytt. Kvelden blir harmonisk, spesielt hvis du tilbringer den med barn eller dyr.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du ekstra følsom for kommentarer og antydninger. Du reagerer sterkt på kritikk og tar det personlig, selv om det ikke er rettet mot deg. Kollegene dine går på tå for å unngå å si eller gjøre noe som gjør deg trist eller opprørt. Kvelden handler om et løfte.

Løven 23/7-22/8 

I dag møter du en person som en gang i tiden var hele din verden. Du har ikke sett hen på evigheter, men likevel kan dette møtet vekke sterke følelser i deg. Det du trodde var begravd og glemt, viser seg å være svært levende.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du på vei til å gjøre en langsiktig investering, og det er både spennende og skremmende samtidig. Du stoler på magefølelsen din samtidig som du vet at du kan backe den opp med fakta. En venn kommer med et forslag som kan gjøre hele investeringen enda bedre.

Vekten 23/9-22/10 

Torsdagen blir en morsom dag der det handler om å lære nye ting, samtidig som du må ha full kontroll, spesielt når det gjelder tall og strategier. Du er relativt ny på dette området, og det kan gjøre dagen ekstra utfordrende på mange måter. Kvelden handler om et løfte fra en venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdag føles mye bedre. Du begynner å få kontroll, og Skorpionen trives best med å ha kontroll, både over sitt privatliv og sitt arbeid. Denne dagen byr på litt latter og mange morsomme opplevelser i tillegg til hardt arbeid og fokus. En fin blanding med andre ord.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det lidenskap i horoskopet ditt, og sammen med en positiv innflytelse fra Merkur gjør det at du gjerne argumenterer for saker eller prosjekter du brenner for. Du pleier å være flink til å formulere tankene dine i ord, men i dag er du strålende i måten du uttrykker deg på.

Steinbukken 22/12-19/1 

På torsdag tuller du litt med en kollega som du har kommet nært. Hen er ganske egenkjærlig og liker å være best, og det er knapper du trykker på i løpet av dagen. Du kan være ganske provoserende, men du gjør det med glimt i øyet og masse kjærlighet.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag kommer det inn en ekstra positiv energi i horoskopet ditt, så det gjelder å dra nytte av den. På jobben får du mye gjort, og det føles godt. Du er ganske klar med de spesifikke prosjektene du jobber på akkurat nå, så hvert skritt mot en avslutning føles som en seier.

Fiskene 19/2-20/3 

Også torsdagen passer best for rutinearbeid og å gjøre ting med hendene dine i stedet for å prøve å tenke for mye. Det som sitter i ryggraden fungerer som det skal, det er når du prøver nye ideer at ting har en tendens til å gå galt. Kvelden blir koselig og familiær.

Powered by Labrador CMS