Dagens Horoskop: Torsdag 12. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag havner du i en ganske så het diskusjon med en kollega. Du har lagt merke til at denne personen alltid setter seg selv først og det irriterer deg. Du kan være ganske så hard i din dom, når du først blir provosert.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å finne en balanse på jobb. Du vil gjerne la kollegene dine få være kreative, samtidig som du ikke må glemme deg selv heller. Du har også behov for å være kreativ iblant. Kvelden blir ganske koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag kommer du til å være lite effektiv fordi du setter deg fast i detaljer og bruker altfor lang tid på hver arbeidsoppgave. Det beste hadde vært om du ga deg selv en viss deadline for hver oppgave og holdt deg til en tidsplan.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir litt opprørt over en venns oppførsel i dag. Denne personen legger merke til ting som han/hun burde holde seg unna, men din kritikk ser ikke ut til å ha affekt på denne personen. Det du gjør som omtanke, ser denne personen på som sjalusi.

Løven 23/7-22/8

Du blir forvirret over en person som sender ut doble signaler. Det ene sekunder føler du at dere har verdens beste kjemi, mens i neste sekund så svarer ikke denne personen på en melding en gang. Dette er en person som har vanskelig for å bestemme for hva han/hun vil.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å holde fokus i dag. Et privat dilemma opptar det meste av dine tanker akkurat nå og får deg til å miste konsentrasjonen. En kollega merker at du er distré og prøver å finne ut av hva feilen er, men du har ikke lyst til å åpne deg for denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Iblant blir du veldig splittet og slik er tilfellet i dag. Du vil så mye på en gang at du ikke vet hvor du skal begynne. Summen av dette er at du setter igang med en masse prosjekter som du ikke har tid til å avslutte. Dette skaper en irritasjon hos en mer strukturert kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Du innbiller deg selv at du kan så mye mer enn du egentlig kan innen et visst område. Det er bra å ha god selvtillit, men det skader ikke å samtidig være realist. Gi deg selv tid til å lære og utvikles. Det går nesten aldri å stresse frem et bra resultat. Du må øve deg på å ha tålmodighet.

Skytten 22/11-21/12

Denne onsdagen prøver du å overtale en venn om at dere har kommet opp med en god idé, når dere begge egentlig vet at ideen er ganske så fantasiløs. Det handler mer om at du vil være den styrende parten i denne sammenhengen, enn om at du faktisk kjenner engasjement for det samarbeidet dere skal gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om å finne fokus. Du har en del utfordrende oppgaver foran deg og det gjelder å lykkes med å holde den samme gode kvaliteten. Du må prøve å finne en bra måte å uttrykke deg på. I løpet av kvelden merker du at en venn eller kollega plutselig blir ganske så flørtete.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en risiko for at du gjør noe dumt i dag. Du sitter på en hemmelighet du ikke skal avsløre, men du har samtidig vanskelig for å holde munn. Ditt største problem er at du gjerne vil ha litt feedback, men da må du samtidig avsløre hemmeligheten din.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar flere bra initiativ i dag. Det er viktig at du fokuserer på deg selv og prøver å ikke la deg bli distrahert så mye av ting rundt deg. I løpet av kvelden får du et fristende tilbud som du med stor sannsynlighet takker ja til.

Powered by Labrador CMS