horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 10. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om en underliggende konflikt som plutselig blusser opp til overflaten igjen. Det har vært litt spent mellom visse personer, og nå skjer det noe som får begeret til å renne over. Du vil helst ikke velge side i denne konflikten, da du sympatiserer med begge parter.

Tyren 20/4-20/5 

Torsdagen blir en intensiv dag der det planlegges mye. Det handler om prosjekter her og nå øyeblikket, men også om mer langsiktige prosjekter som kan vare gjennom hele høsten. Du liker struktur, så å sette opp rammer på denne måten gir deg en dyp tilfredsstillelse. På kvelden får du plutselig kontakt med en bekjent fra fortiden.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag møter du uvanlig mange nye mennesker. Kanskje begynner du med en ny hobby, i en ny jobb eller på et kurs av noe slag. Du er sjelden spesielt sjenert, men akkurat i dag har du litt vanskelig for å gå bort til nye personer og begynne å prate. Du venter på at de skal ta initiativet.

Krepsen 21/6-22/7 

Torsdagen blir en morsom dag fylt med nye prosjekter. Du får inspirasjon fra kollegene dine, men du har også hentet kraft og energi fra sommeren. Akkurat nå føler du deg nesten ustoppelig. En god dag å starte nye gode vaner, som å begynne å trene.

Løven 23/7-22/8 

I dag kan du være friere både privat og på jobben. Du har gjort unna en del plikter i begynnelsen av uken, og nå kan du legge opp dagen litt mer fritt, noe som passer deg godt. I løpet av dagen kan et møte med en leder vekke noen spørsmål.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har lenge irritert deg over en sjef eller en leder, men i dag får du nok og sier ifra. Det handler ikke bare om hva vedkommende har gjort, men også om hvordan hen oppfører seg mot kollegene sine. Hen kan være litt av en ovenfra og ned-person, og det tolererer du ikke. Du avskyr all form for mobbing.

Vekten 23/9-22/10 

Nøkkelen til all form for suksess denne dagen er kommunikasjon. Det handler ikke bare om å være tydelig når du selv uttrykker din mening, men også om å lytte og ta til deg andre personers perspektiver. I løpet av dagen kan det komme nyheter som angår arbeidet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du ser en åpning for en ny jobb eller videreutdanning innen det du gjør, og du ønsker virkelig å gripe denne sjansen. I dag prøver du å snakke med din nærmeste leder, men det er ikke sikkert at vedkommende ser på situasjonen på samme måte som du gjør. Hvis du ikke kan snakke med dem, gå til deres overordnede i stedet.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en begivenhetsrik dag som går i et rasende tempo. Du får mye informasjon, men oppdager raskt at få ting er bestemt. Her gjelder det å holde hodet kaldt og kunne selektere det som er viktig fra alt det andre. Kvelden handler om å fordøye dagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag diskuterer du din nærmeste fremtid med en leder. Takket være gårsdagens nyheter har du fått litt mer informasjon om hvordan du skal legge opp høsten privat, og dette påvirker arbeidssituasjonen din en del. Lederen din støtter deg i beslutningen din.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tegner du og en leder, eller noen kolleger opp retningslinjer for høsten. Hvis du reiser mye i jobben, inkluderer denne planleggingen også reiser og kompensasjonsdager. Kvelden handler om familien og diskusjon av enkelte detaljer om nettopp høsten.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag fungerer ting bedre på jobben, og du klarer å få medarbeiderne dine til å trekke i samme retning. Privat er det ikke like enkelt. En eller flere personer i familien har en evne til å gjøre som de vil uten å tilpasse seg resten av dere. Du er lei av hele situasjonen, og i dag setter du foten ned.

Powered by Labrador CMS