horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 1. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag kommer det opp et spørsmål eller en oppgave som betyr mye for deg. Dette er noe du virkelig ønsker å engasjere deg i, og når du brenner for noe, er du nesten ustoppelig. Ettermiddagen handler om å løse en problemstilling som angår familien.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir litt annerledes. Både arbeidsrutinene og menneskene du omgir deg med er annerledes enn det pleier å være. Du er sjarmfull og morsom i dag, noe som fører til en fysisk tiltrekning mellom deg og et nytt bekjentskap, noe som lyser opp denne dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du stresser hit og dit i dag, og risikoen er stor for at du ikke presterer så bra som du kunne hvis du bare fokuserte litt mer. Tvillingenes svake side er at du ikke tåler ytre press så godt. Du kan sette høye krav til deg selv uten problemer, det er når kravene kommer utenfra at det blir vanskelig.

Krepsen 21/6-22/7

I dag føler du deg splittet når det kommer til en bestemt problemstilling som har med jobben å gjøre. Du kan se fordelene med at visse ting lykkes, men du vet også at det vil medføre endringer for mange. Kvelden blir morsom og aktiv på en god måte.

Løven 23/7-22/8

I dag begynner du å tenke på en lengre reise. Det kan være en ferie med familien eller et helt eget eventyr. Dette er noe som koster penger som du ikke har for øyeblikket. Du begynner å lage en plan for å få økonomien i orden, slik at du kan realisere drømmen din.

Jomfruen 23/8-22/9

På torsdagen påvirkes du både av Månen og Skorpionen. Dette blir en intens og følelsesladet dag. Du er veldig sensitiv på en god måte. Som singel kan du bli veldig åpen, nesten flørtende, når du møter noen som tiltrekker deg.

Vekten 23/9-22/10

Hele denne uken har handlet om å prestere og vise deg frem, men denne dagen fokuserer mye mer på hva du vil og hvordan du skal komme dit på en enkel måte. Det blir en dag der du tar vare på deg selv og unner deg det beste.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag har energien returnert til horoskopet ditt, og du gjør ditt beste for å nyte en morsom, men delvis stressende dag. Du kan bli litt emosjonell når det gjelder prosjekter eller oppgaver som betyr mye for deg.

Skytten 22/11-21/12

I dag føler du deg uvanlig bra, både fysisk og psykisk. Din vanlige optimisme er tilbake, og du tar fatt på dagens oppgaver med entusiasme og massevis av nye, friske ideer. Det blir en morsom og sosial dag, og en fysisk krevende, men tilfredsstillende kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du svært uventede og morsomme nyheter som er vel verdt å feire. Det dreier seg om en langsiktig drøm som nå er på vei til å bli virkelighet takket være din utholdenhet og innsats forrige helg. Kvelden blir morsom, koselig og byr på god mat og massevis av sladder.

Vannmannen 20/1-18/2

Hvis du jobber, prøver du sannsynligvis å gå litt tidligere. Har du fri, tar du det med ro og nyter dagen. Kvelden handler om god mat og familien.

Fiskene 19/2-20/3

Hvis det er mulig, jobber du gjerne med praktiske oppgaver i dag. Du synes det er en deilig følelse å se hvordan ting tar form når du arbeider. Hvis du har en mer teoretisk jobb, prøver du likevel å inkludere litt mer kreative og annerledes arbeidsoppgaver.

Powered by Labrador CMS