horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 9. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På tirsdagen er du utendørs så mye du kan. Jobber du, blir det mest på ettermiddagen. For deg finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Det du virkelig vil gjøre er å være med familien, men det er ikke sikkert at alle er like entusiastiske for å være ute hvis været er dårlig.

Tyren 20/4-20/5

På tirsdagen havner du i en situasjon hvor du er tvunget til å holde tett om noe som du egentlig føler at du burde snakke med noen om. Du liker ikke å bli tvunget til å love å holde tett om ting når du ikke vet hva det gjelder. Akkurat det skjedde nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen blir på mange måter mandagens rake motsetning. I dag vil du ingenting og du har vanskelig for å bestemme deg for hvor du skal begynne hvis du jobber. Har du fri, blir dette en passiv dag. Er været fint, kan det bli strandliv med en lang siesta som gjelder.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du tak i et prosjekt som du har utsatt altfor lenge. Du innser raskt hvorfor du har utsatt det, du synes det er kjedelig og prøver å finne alle slags unnskyldninger for å slippe unna. Her kan staheten fra Tyrens tegn hjelpe deg med å tvinge deg selv til å fortsette.

Løven 23/7-22/8

På tirsdagen forsvinner entusiasmen fra din ildenergi, og det kommer inn en mer rolig påvirkning fra jord i stedet. Tyren kan være ganske lat, og det er denne påvirkningen du kjenner i dag. Kan du, vil du bare ligge på sofaen, spise praliner, drikke champagne og gjøre ingenting hele dagen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag må du inngå kompromisser, og det kan Jomfruen ha vanskelig for. Du har en mentalitet om at det er din vei eller ingen vei som gjelder, så derfor krever det en del av deg å innse at kompromiss er det som gjelder i dag. Ellers en ganske koselig tirsdag.

Vekten 23/9-22/10

Månen går inn i en sterk dominans i horoskopet ditt i dag, noe som gjør deg mer følsom. Selvtilliten din har pendlet en del den siste tiden, og i dag blir det igjen veldig tydelig. Du har vanskelig for å bestemme deg fordi du ikke helt stoler på din egen dømmekraft.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag kommer det en ro inn i tegnet ditt som gjør at du kan slappe av mer enn vanlig. Du har også tålmodighet og en stahet når det gjelder å ta beslutninger. Har du ferie, er det en risiko for at du ikke forlater sofaen hele dagen. Du trenger tid til å roe ned skikkelig.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du gjerne ute så mye som mulig. Du pleier å tåle de fleste værforhold så lenge det ikke øser ned. For deg handler dagen om å finne harmoni og ro i naturen. Har du en hage eller en balkong, liker du å stelle der.

Steinbukken 22/12-19/1

Du jobber gjerne praktisk i dag. Datamaskiner og skrivearbeid irriterer deg, og du får verken til ordene eller teknikken slik du vil. Får du derimot være kreativ og skape med hendene, vil du kunne oppnå fantastiske resultater, både i arbeid og hobby.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag underholder du deg med å veksle mellom arbeid og morsommere prosjekter. Du er ikke særlig disiplinert, så for å få noe fornuftig gjort må du sørge for å ha noe gøy som lokker samtidig. Dagen handler også om fremtidsdrømmer og om å snakke med myndigheter.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen handler om å sette i gang et eget prosjekt hjemme eller der du befinner deg. Du fokuserer mye på det du vil få gjort, så du er ikke særlig god på å samarbeide denne dagen. Du holder deg helst litt for deg selv slik at du kan gjøre som du vil.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS