horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 7. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å ordne opp i situasjonen som har oppstått med en person i din nære krets. Du prøver å være så ærlig du kan uten å skade vedkommende. Men det er ikke alltid kun ærlighet fra din side som teller. Du vil også få litt kritikk tilbake, noe som svir. Lytt og lær.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du kanskje en ny kollega eller du får selv en ny oppgave eller arbeidsplass. Dagen handler om å lære nye ting, men også om å formidle kunnskap til andre. Det blir en morsom og utviklende dag hvor du får bruke din pedagogiske side.

Tvillingene 21/5-6/20

Hvis gårsdagen handlet om å tenke og finne den rette veien, så handler tirsdagen om gjennomføring og om å ta en beslutning. Det vil være en energigivende dag hvor du får gjort mye, men det blir også en dag hvor du blir tvunget til å gi opp ting du faktisk ønsker å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

I dag ser du ut til å være involvert i gruppearbeid og det er som skapt for misforståelser. Akkurat nå er du under en ugunstig påvirkning fra Merkur som gjør at du ikke alltid uttrykker deg krystallklart. Din kollega kan ha problemer med å tolke deg.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen begynner veldig positivt, og du får mye ros og oppmuntring av en sjef. Men etter hvert som dagen går, begynner du å mistenke at sjefen din ikke er ærlig med deg. Du føler at de bruker smiger bare for å få deg til å samarbeide.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er inne i en periode hvor du lar ditt indre barn titte litt mer frem. Dette betyr at du blir mer nysgjerrig og mer spontan enn du vanligvis er. I dag får du høre en annerledes type sladder, som fanger oppmerksomheten din. Du kan ikke la være å undersøke dette videre.

Vekten 23/9-22/10

I dag har du mye Merkur i tegnet ditt og det styrker dine sosiale ferdigheter. Du benytter anledningen til aktivt å søke nye mennesker i håp om å kunne utvide din bekjentskapskrets noe. I dag hører du også fra en venn som søker råd fra deg i en vanskelig situasjon.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av denne dagen dukker det opp et fristende forslag som du ønsker å ta en nærmere titt på, men samtidig skjønner du at dette er noe som vil forsvinne raskt hvis du ikke slår til nå. Du blir usikker ettersom Skorpionen ofte misliker raske beslutninger.

Skytten 22/11-21/12

I dag grubler du mye. Du er ikke vant til å holde ting inne, samtidig som du innser at det ikke hjelper noen å fortelle det du har hørt. På jobb får du litt å tenke på når en kollega ser ut til å være i samme situasjon som deg akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen vil være bedre enn mandagen når det gjelder årvåkenhet, men du er fortsatt ganske så gretten. Det hjelper ikke at du har en kollega som er like gretten som deg. Det er en ganske stor risiko for at du blir lei deg over noe som er ganske trivielt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du stresser over at en kollega er så frem og tilbake. Denne personen må ta en hel del beslutninger, men kan ikke engang bestemme seg for hva de skal ha til lunsj og det gjør deg irritert. Her gjelder det å lede med fast hånd.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen begynner ganske rolig, men mot lunsj er det full fart og det er en risiko for at du forsømmer både pauser og mat. Akkurat nå er du ikke bare drevet av ønsket om å gjøre en god jobb, men du synes også at det du gjør er gøy og glemmer derfor bort hvor hardt du presser deg selv.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS