horoskop

Dagens horoskop: Mandag 6. mars

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du synes det er vanskelig å bli enig med en bekjent eller en kollega. Du prøver å være tålmodig, men sant å si, din misnøye skinner gjennom og det setter i gang en konflikt. Prøv å tenke på hva det er med denne personen som irriterer deg sånn.

Tyren 20/4-20/5

Du fokuserer mye på å få unna ulike prosjekter denne dagen. Du vil ha plass til nye visjoner, men da må du fullføre det du startet de siste månedene. I dag kontakter du en venn for å se om dere kan møtes spontant etter jobb.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag får du et fristende tilbud, men spørsmålet er om dette er riktig tidspunkt for at du kan hoppe på et tilbud som dette. Du ser så mange fordeler, men du vet også at det vil innebære mange ofre. Ta natten og sov på denne avgjørelsen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag havner du i en ganske vanskelig situasjon. Du starter en diskusjon med en kollega, men innser raskt at dere slett ikke er på samme bølgelengde. Nå vet du ikke hvordan du kommer deg ut av denne samtalen med din verdighet i behold. Kvelden blir livlig og aktiv.

Løven 23/7-22/8

Du sliter med mange følelser akkurat nå, og du vet ikke helt hvordan du skal formidle det du har inni deg slik at andre kan få ta del i det. Det er lettere å stenge ned følelsene dine enn å løfte lokket fordi det får deg til å føle deg sårbar.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er en nydelig energi i horoskopet ditt akkurat nå. Som et jordtegn er du sterk bundet til sesongene og våren er virkelig din tid. Denne dagen handler om å nyte livet på både små og store måter. Du prøver å finne det positive i alt, uansett om det handler om jobb eller privatliv.

Vekten 23/9-22/10

Du får et spørsmål om å lede en gruppe eller et prosjekt og takker ja uten å tenke gjennom det. Du vil innse at dette er noe som krever både engasjement og tid, noe du mangler akkurat nå. Spørsmålet er hvordan du kommer deg ut av denne situasjonen.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag tenker du litt på situasjonen du befinner deg i. Det er ett eller flere områder av livet ditt du ønsker å endre, men du vet ikke helt hvordan. I løpet av dagen fødes en idé, men så langt er det bare en vag tanke, ingenting konkret.

Skytten 22/11-21/12

Denne mandagen hører du noe kjempegod sladder, og du synes det er morsomt før du skjønner at det faktisk handler helt eller delvis om noen du kjenner. Nå står du overfor et etisk dilemma. Skal du tie stille eller fortelle vennen din det du vet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du må virkelig tvinge deg selv til å stå opp av sengen denne morgenen. Èn ting er tretthet, men nå er det snakk om en følelse av ren utmattelse. Selv om du er forsiktig med søvnen din, blir du ikke mer våken, så det kan være bedre å tenke på kvaliteten på søvnen i stedet for kvantiteten.

Vannmannen 20/1-18/2

Mandagen handler om beslutninger på detaljnivå. Det blir mye å tenke på, så det gjelder at du er skarp fordi en liten feil kan føre til mye ekstraarbeid, noe du verken har tid eller lyst til. Kvelden handler om å ta vare på seg selv, som å trene.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken med stil med mye herlig energi. Du vil virkelig mye nå, og du planlegger både på kort og lang sikt. Sjefen er imponert over din drivkraft og dine ambisjoner. En kollega kan oppfattes som litt misunnelig på den oppmerksomhet du får.

Powered by Labrador CMS