horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 6. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er en litt leken og barnslig tone i horoskopet ditt denne tirsdagen. Du kan tulle ganske mye med kollegene dine, pass bare på at de forstår humoren din og ikke tar pikene dine på alvor. Kvelden handler om en personlig utfordring og å teste grenser.

Tyren 20/4-20/5 

Også tirsdagen går bra, og du har det hyggelig. Det blir en dag som handler om vennskap, å gjøre ting for hverandre, men også om å kunne hjelpe hverandre med å få ting til å skje. I dag venter det nyheter som kan handle om et prosjekt du er involvert i. Det blir flere forskjellige aspekter å ta innover seg.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du pleier ikke å være en som graver opp gammelt, men i dag har du vanskelig for å gi slipp på en konflikt som burde vært løst for lenge siden. Grunnleggende sett handler det om at du aldri har sagt hva du føler, og det plager deg. Det er på tide å gå videre; å grave opp hjelper deg knapt nok nå.

Krepsen 21/6-22/7 

Tirsdagen blir en interessant dag der du vinkler ting på en annen måte. Mye av denne dagen handler om å gjøre ting på riktig måte og å tørre å ta nye initiativer selv om menneskene rundt deg er skeptiske. Kvelden blir morsom og inspirerende. Du prøver noe helt nytt.

Løven 23/7-22/8 

Også tirsdagen handler mye om ildenergier og å styre dem på riktig måte. Egentlig er det beste å jobbe med å starte opp ting eller å jobbe med prosjekter der man tar hensyn til de større bildene. Du er rask og effektiv, men ikke spesielt tålmodig. Kvelden byr på fysisk aktivitet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Tirsdagen handler om å tilegne seg kunnskap. Selv om Jomfruen kan være litt treg i starten når det gjelder å lære nye ting, kompenserer du det med utholdenhet og tålmodighet. Du gir ikke opp før du har lært det du skal. Det blir en morsom dag med litt annerledes utfordringer.

Vekten 23/9-22/10 

Også tirsdagen er en generelt behagelig dag der ingenting bekymrer deg. Du nyter å gjøre ting sammen med mennesker du liker, enten det er på jobb eller i fritiden. Dagen fokuserer på det positive, og du skyver alle problemer og vanskelige beslutninger til side.

Skorpionen 23/10-21/11 

På tirsdagen eskalerer rastløsheten din ytterligere, og du kan ha problemer med å fokusere. Det blir en dag der du ikke får gjort like mye som planlagt. Kvelden handler om en misforståelse og opprørte følelser. Her gjelder det å klargjøre hva som egentlig er blitt sagt.

Skytten 22/11-21/12 

Også tirsdagen handler om ildenergi og den gleden du sprer rundt deg akkurat nå. Du er i strålende humør, og du får mennesker rundt deg til å føle seg sett. På ettermiddagen kan en sjef ønske å diskutere din fremtid med deg. Kvelden blir interessant.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag får du nyheter du har ventet på, og de er bedre enn du trodde de skulle være. Selv om du håpet på denne utfallet, var du langt fra sikker, og nå innser du at du faktisk er i en enda bedre posisjon enn du forventet. Kvelden handler om å planlegge en reise.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag konfronteres du med personer som ikke ønsker å gjøre jobben sin. Det er folk som enten er late eller som mener at de ikke burde måtte håndtere visse typer oppgaver. Det er din oppgave å sørge for at de retter seg etter reglene, noe som kan føre til konflikt i dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har vanskelig for å fokusere denne dagen, og det får deg til å stresse deg selv enda mer. Det du burde gjøre, er å lage en liste, prioritere det viktigste, og deretter krysse av en ting om gangen i stedet for å begynne litt her og der, som du gjør nå. Kvelden handler om en venns behov.

Powered by Labrador CMS