horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 5. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Selv på tirsdag er du veldig mentalt utmattet. Du prøver å finne entusiasme i det du gjør, men ærlig talt kan du bare frembringe en lunken interesse for prosjektene dine. Vær snill mot deg selv, dette er en turbulent tid du går gjennom.

Tyren 20/4-20/5 

I dag har du samme driv som i går, men nå ønsker du også å organisere privatlivet ditt. Det kan være alt fra å ordne med økonomien, sparing og forsikringer til å begynne å se på kurs- og utdanningsmuligheter. For deg handler dagen om fremtiden.

Tvillingene 21/5-20/6 

På tirsdag prøver du å være litt mer lydhør og ta hensyn til individuelle behov, men også i dag generaliserer du mye for å spare tid, og det kan vise seg å være mer kostbart enn det smaker. Ellers blir det en god dag så lenge du holder deg til det du skal gjøre og ikke lar deg distrahere for mye.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag begynner du å samarbeide med mennesker du ikke kjenner godt, men som kjenner hverandre godt. Det er en større gruppe, og du har litt vanskelig for å vite hvordan du skal opptre. For deg handler det om så mye mer enn bare å være deg selv. Om kvelden diskuterer du et problem med en eldre slektning.

Løven 23/7-22/8 

På tirsdag er det høyt tempo som gjelder, men du er både ladet og bevisst på det, så da går det bra. I dag er også en god dag for forskjellige former for fysisk aktivitet, som for eksempel gåturer, jogging eller en tur på treningssenteret. Det gjelder å holde seg aktiv slik at du sover godt om kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du høy energi og arbeidsmoral. Du tar fatt på ulike prosjekter som du har utsatt fordi de enten er vanskelige eller kjedelige. I dag krysser du av punkt for punkt på din omfattende liste. Du vil virkelig komme deg fremover, så det gjelder å benytte anledningen når du har både energien og viljen.

Vekten 23/9-22/10 

Tirsdag handler om å sette mål sammen med en leder. Du har ideer, og han har visjoner, nå gjelder det bare å synkronisere dem slik at dere får et bilde av fremtiden som er likt for begge. Du pleier å være ganske ettergivende, men akkurat i dag er du uvanlig bestemt på hva du vil oppnå.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag handler det mye om detaljarbeid, noe du kan bli veldig kjedelig av. Du liker å lage store, generaliserende planer, men så snart det kommer til detaljnivået, mister du fokus. Sats på mye kaffe og prøv å holde det store bildet klart, så går det lettere.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen blir en god dag der innflytelsen fra Jomfruen gjør deg mer bevisst på hvordan du legger opp arbeidet ditt. Du pleier sjelden å være så strukturert av deg, du er mer en venn av orden i kaoset enn av generell orden. I dag innser du imidlertid viktigheten av å ha kontroll på papirer og tall.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hvis du vurderer å søke jobb, utdanning eller kanskje et prosjekt i utlandet, er tirsdag en god dag å gjøre det på. Ikke bare er du veldig fokusert på det som engasjerer deg, du har også flaks og kan snuble over visse muligheter som du ellers kunne ha gått glipp av.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen byr på en rekke utfordringer der du forventes å ta raske beslutninger. Dette gjør at dagen går fort, og du får mye gjort. Du liker når ting skjer, og du tenker best under tidspress. Denne dagen handler også om god mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen handler om en balanse mellom varme og kjølighet. Akkurat nå er det mange følelser du sliter med å håndtere, men jord demper dem til en mer moderat nivå, og Steinbukkens innflytelse gjør deg mer objektiv. I dag kan en sjef treffe et ømt punkt når han eller hun kommenterer arbeidet ditt.

Powered by Labrador CMS