horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 31. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Selv om tirsdagen starter bedre enn mandagen, er du fortsatt ikke helt i balanse. Mange av dine kollegaer er syke og det betyr at du får høyere arbeidsbelastning enn vanlig. Du prøver å diskutere problemet med sjefen din, men de vil ikke høre på din tilbakemelding. En overraskelse venter hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdag blir intens, men morsom. Akkurat nå skjer det mye nytt og både du og arbeidet ditt er i fokus og får mye oppmerksomhet. Selv om du liker å få positive tilbakemeldinger, blir du litt nervøs av å ha så mange øyne på det du gjør.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag prøver du å organisere arbeidet ditt litt mer. Du har en plan som omfatter både kortsiktige løsninger på problemer og en mer langsiktig struktur for hvordan du vil jobbe. Kvelden blir morsom fordi du har en ny, litt annerledes aktivitet planlagt.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdagen handler om å se muligheter i stedet for problemer. Det vet at hvis du fokuserer på de riktige tingene, blir hverdagen enklere. Krepsen kan han en tendens til å elte gamle problemer veldig lenge og det er en vane du vil bli kvitt.

Løven 23/7-22/8

I dag er du på grensen til aggressiv. Du irriterer kolleger og venner med vilje bare for å provosere frem reaksjoner av ulike slag. Det er som om du ikke vil være den eneste som er sint, men at du trenger selskap. Kvelden blir interessant og byr på nyheter.

Jomfruen 23/8-9/22

Tirsdagen blir en travel dag. Det ser ut til å være endringer på gang på din arbeidsplass og denne typen omorganisering plager noen mennesker. Du kan se nytten av det som skjer og derfor vil du være den som formidler sjefens visjon til kollegene dine.

Vekten 23/9-22/10

Det er en lekenhet og en kreativitet i deg i dag. Uansett om du jobber eller har fri, tar du deg tid til å gi prosjektene dine et litt mer kunstnerisk preg. Ettermiddagen brukes gjerne på en hobby eller en sport. Du må komme deg ut og bevege deg.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag velger du å gå imot mengden fordi du vet at det ligger mer i denne historien enn man ser. Det viser seg å være en klok avgjørelse. Kvelden handler om å gjøre ting du liker.

Skytten 22/11-21/12

Selv om du føler deg litt gretten i dag, er det mye bedre enn gårsdagen. Du håndterer tøffe konflikter på en eksemplarisk måte. På ettermiddagen tenker du på om du skal kontakte en person du ikke har hørt fra på en stund, men som ofte er i tankene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen fortsetter på samme måte som mandagen. Du er sliten og orker ikke å vise entusiasme verken på jobb eller privat. Som den sta Steinbukken du er, jobber du sannsynligvis selv om du egentlig burde hvile. Ṕå kvelden venter du hyggelige nyheter som vil gjøre deg glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Selv om tirsdagen begynner like stressende som mandagen, har du en bedre ide om hva du kan forvente og ikke. Ved å gjøre kloke prioriteringer kan det lette arbeidsmengden noe. I dag støtter du en kollega som har private problemer.

Fiskene 19/2-20/3

Det er lett for deg å henge deg opp i detaljer i dag, og det gjør at du misser helheten. Du vil at det du leverer skal være perfekt og da blir det lett at du fokuserer på små ting som setningsstruktur eller grafisk utseende på det du leverer fra deg.

Powered by Labrador CMS