horoskop

Dagens horoskop: Mandag 27. februar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag ser det ut til å være mangel på ansatte og mye sykdom på jobben din og det betyr at du forventes å steppe inn både her og der. Du blir stresset når du ikke kan fokusere på ditt, men må stille opp for mange. Kvelden blir intensiv, men morsom.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen blir veldig vanskelig. Du har blitt lovet hjelp fordi du mangler folk, men den hjelpen kommer ikke. Selv om du jobber hardt, havner du etter, men du bryr deg ikke. Det blir et problem for en annen dag. Kvelden blir koselig og byr på god mat.

Tvillingene 5/21-6/20

Humøret ditt er veldig farget av en ugunstig påvirkning fra Mars, og dette gjør deg lett irritert. På jobben er det en kollega som kan være litt treig og risikoen er stor for at du tar ut irritasjonen på denne personen. Kvelden handler om fysisk aktivitet, det er en god måte å få utløp for sinne.

Krepsen 21/6-22/7

Du grubler mye i dag. Det handler om at du har kommet til et punkt i ditt arbeid der du ikke opplever at det skjer så mye og du gjerne vil se en endring. Du har flere ulike muligheter til å påvirke din situasjon, spørsmålet er hvilken vei du velger å gå.

Løven 23/7-22/8

Solens innflytelse på tegnet ditt blir stadig tydeligere. Denne uken gir det deg mye positiv energi, og du orker mer og føler deg mer entusiastisk uansett om det gjelder private prosjekter eller jobben. Akkurat nå er det fint å være din kollega, du sprer varme og humor.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er sliten i begynnelsen av uken og det påvirker humøret. Jomfruen er vanligvis stabil i temperament, men i dag er det en risiko for at du blir irritert av både kolleger og venner. For deg kan et triks være å jobbe litt mer for deg selv så du får plassen du trenger.

Vekten 23/9-22/10

Det skjer mye på jobben din akkurat nå, og alle disse endringene gjør det vanskelig for deg å finne fokuset du trenger. Akkurat nå har du en tendens til å være over alt samtidig og da vil ikke noe meningsfullt bli gjort. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er inne i en periode hvor du har flyt med det meste og spesielt ting som berører ditt arbeid. I dag presenterer sjefen din noe som kan være en spennende endring i hverdagen din. Du synes det høres interessant ut, men du trenger tid til å tenke over dette forslaget.

Skytten 22/11-21/12

Begynnelsen av uken blir bra, men også litt annerledes. Det virker som du jobber mer med noen andre enn du vanligvis gjør. Skytten er en glad person som ofte har lett for å komme inn i nye grupper og har sjelden vanskeligheter for å passe inn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det ser ut som du jobber litt mindre enn vanlig denne uken og så tar muligheten til å gjøre ting for deg selv. Det kan være å gå og trene, å kose seg hjemme, skjemme deg selv bort med god mat eller tilbringe tid med vennene dine. Dagen flyr avgårde.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne uken handler mer om hva du vil gjøre, enn hva du gjøre og jobben. Kanskje du har noen dager fri for å starte et prosjekt av noe slag. I løpet av dagen foretrekker du å gjøre ting med hendene fremfor å jobbe med intellekt.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen handler om å håndtere en konflikt både følelsesmessig og verbalt. Dette er en konfrontasjon du har unngått lenge, men nå kan du ikke utsette det lenger. Takket være posisjonen til Mars, får du mye nødvendig energi til å hjelpe deg gjennom dagen.

Leste du gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS