horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 27. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag prøver du å planlegge litt fremover, men du har ikke helt energien til å tenke eller planlegge. Mye av disse dagene handler om å verdsette øyeblikket og være til stede. Du har det best når du kan være aktiv uten å måtte bekymre deg for fremtiden.

Tyren 20/4-20/5 

Etter en noe kaotisk start på mandagen kan du slappe av og fokusere på å skape orden rundt deg i dag. Det meste går smidig, og du er fornøyd med fremskrittene dine nye kolleger gjør. Hvis du har ferie, begynner du å venne deg til å ha fri. Du nyter dagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag strømmer kreativiteten og oppfinnsomheten inn i tegnet ditt, så dra nytte av denne innflytelsen. Selv om Tvillingene ikke alltid er kunstnerisk anlagt, har de vanligvis god smak og en fantastisk fantasi. I løpet av dagen får du tilbakemelding fra en sjef eller en venn.

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdag har du litt vanskelig for å rekke alt du har planlagt på jobben og dine personlige forpliktelser. Sannsynligvis må du prioritere litt i løpet av dagen, og det hater du å gjøre. Du liker virkelig ikke å måtte velge. Kvelden handler om en bekjent og deres problemer.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du nødt til å bestemme deg, men en påvirkning fra Vekten får deg til å angre nesten umiddelbart. Så lenge du har denne påvirkningen i horoskopet ditt, vil du ikke kunne bestemme deg. Kvelden handler om å være lydhør for andres behov.

Jomfruen 23/8-22/9 

Tirsdagen byr på høyt tempo og mange morsomme aktiviteter. Det blir en kreativ dag der alt er mulig. I dag er ingen ideer for små eller uoppnåelige. Du elsker å kunne være så uttrykksfull i et miljø som inspirerer. Dagen avsluttes på en uventet måte.

Vekten 23/9-22/10 

Tirsdagen blir morsom og preges av vennskap. Hvis du har fri, er dette en dag hvor du gjerne tilbringer tid med en større gruppe mennesker. På jobben er du veldig sosial, og du kan til og med glemme hva du egentlig skal gjøre. Kvelden blir herlig, inspirerende og spontan.

Skorpionen 23/10-21/11 

På tirsdag står du ved et veiskille og føler deg veldig usikker på hvilken vei du skal velge. Selv om dette ikke er et avgjørende livsvalg, føles det belastende å ha presset på seg. Det du gjør denne dagen er å unngå personene som vil ha en form for beskjed fra deg.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen handler om å komme ajour, noe du trenger etter all feiringen denne måneden. Det kan være ting du ligger etter med hjemme eller oppgaver du ikke har rukket på jobben. Ettermiddagen blir morsom og sosial, du liker å tilbringe tid med vennene dine.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdagen omgås du personer du ikke ser så ofte akkurat nå. Det er mennesker som deler en interesse du har. For deg er det litt interessant å høre hvor mye tid og energi de legger ned i den felles interessen sammenlignet med deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdagen gjør du en tjeneste for en slektning, og det blir svært verdsatt. Denne dagen handler også om å ta igjen ting du ligger etter med og ha evnen til å håndtere flere ting samtidig. Akkurat nå er det mange som trekker i deg og vil ha oppmerksomheten din.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen blir rolig og harmonisk, uansett hvordan du legger opp dagen din. Det blir en dag der du tar én ting om gangen og fullfører hvert prosjekt uten å stresse for å oppnå et resultat. I løpet av denne dagen kan du ha en litt flørtende konversasjon over tekstmelding med en venn eller beundrer.

Powered by Labrador CMS