horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 26. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag har du ingen egentlig grense for visjonene dine. Du ønsker mye akkurat nå, men en av kollegaene dine setter en stopper for det og sørger for at du blir litt mer forankret i virkeligheten. Selv om du blir irritert på vedkommende fordi de ikke ser genialiteten i ideene dine, forstår du kollegaens resonnement.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag begynner du å planlegge fremover på jobben. Dette gjelder både for å legge generelle planer og detaljplanlegging. Du blir litt frustrert over at sjefen din ikke gir deg mye hjelp. Hen har mange ideer, men ingenting som virker fornuftig i dine øyne.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag har du litt mer rom til å gjøre nye og mer interessante ting. Etter å ha tatt tak i diverse plikter i går, er det tid til å realisere noen av dine mer kreative ideer i dag. Du føler deg veldig energisk. Kvelden handler om å hjelpe en venn med å finne sin motivasjon.

Krepsen 21/6-22/7 

Tirsdag handler om å være diplomatisk og få folk til å trives. Du kan anstrenge deg ekstra for å være inkluderende og sørge for at gruppen har det bra. Dette gjelder både på jobben og privat. I dag får du nyttig informasjon som handler om økonomi.

Løven 23/7-22/8 

Tirsdagen handler om å være veldig generell og lage planer som strekker seg langt fremover i tid. Dette er en del av arbeidet du liker best, ingenting er på detaljnivå ennå, og det er høyt under taket når det kommer til nye ideer. Kvelden avslører en hemmelighet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv i dag tilpasser du deg og føyer deg. Du synes nesten det er deilig at noen andre tar beslutninger, og at du bare utfører det som er blitt bestemt. Noen ganger foretrekker du å jobbe uten å måtte ta beslutninger, og i dag er en slik dag. Kvelden handler om konkurranser eller å se på konkurranser.

Vekten 23/9-22/10 

Selv tirsdagen handler om å megle og finne kompromisser. I dag er det spesielt to kolleger som ikke er enige, og det er takket være deg at noe fornuftig i det hele tatt blir gjort. Kvelden handler om venner, å møtes og ha det gøy.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er fortsatt litt treg i dag, men du prøver å bite tennene sammen og ikke la trettheten din synes så tydelig. Du har innsett at det ikke hjelper å hisse deg opp mot kollegaene dine. I løpet av ettermiddagen unner du deg selv sterk kaffe og noe søtt for å våkne litt opp.

Skytten 22/11-21/12 

På tirsdag begynner du å innse at det er ulike måter å se sannheten på, og at din overbevisning faktisk kan utfordres. Alt avhenger av utgangspunktet man har. På jobben får du ikke gjort så mye fordi du har vanskelig for å slippe din undersøkelse av fakta.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har en kollega som ikke vil la deg være i fred. Hen følger etter deg som en valp uansett hvor du går, og i dag begynner denne atferden å gå deg på nervene. Samtidig vil du ikke såre personen, så du prøver å gi hen vennlige hint om at du vil være i fred.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har den samme positive kraften i horoskopet ditt i dag som du hadde i går. Det gjelder å utnytte de gode forutsetningene du har. I dag kan du bli invitert til et møte, årsmøte eller noe lignende om kvelden. Selv om du egentlig ikke vil delta, stiller du opp for å vise at du er pålitelig.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne dagen handler i stor grad om å planlegge fremover. Du våger å tenke stort, og du er ikke redd for å tenke utenfor boksen. Det blir en dag med mange møter og mye inspirasjon fra dine kolleger. Kvelden dreier seg om en e-post eller en telefonsamtale.

Powered by Labrador CMS