horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 25. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å hjelpe andre, unngå konflikter og gjøre det som er riktig. Du trår gjerne til og hjelper til i alle mulige sammenhenger. I dag mangler du helt den egosentriske sfæren som vanligvis omgir deg. Du fokuserer helt og fullt på andres behov.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om fornøyelser og om å ha det gøy. Du slapper av og nyter omgivelsene, spesielt hvis du har fri. Hvis du jobber, er du uvanlig sprudlende og sosial. Du søker deg til grupper hvor det er en humoristisk dynamikk. På kvelden er du gjerne spontan og finner på noe med vennene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag jobber du eller omgås i grupper, og du tar på deg rollen som både mekler i konflikter og som prøver å forene alles vilje. Dette er ingen enkel oppgave, så det er best å forberede seg med en stor porsjon tålmodighet. Kvelden handler om fornøyelser og om å kunne være spontan.

Krepsen 21/6-22/7

På tirsdagen er du veldig positiv til det meste du foretar deg. Det blir en morsom dag som byr på utfordringer, spennende møter og en og annen tankenøtt. Kvelden kretser rundt vennskap og viktigheten av å være lojal. Du og en venn kan ha ulike syn på akkurat begrepet lojalitet.

Løven 23/7-22/8

Humøret er ikke akkurat på topp denne tirsdagen. Selv om du prøver å sette opp en positiv fasade, sprekker den så snart noe går imot deg. Aksepter at du har en dårlig dag, det kan skje alle. I stedet for å prøve å late som om du er glad, hold deg for deg selv og tillat deg å være gretten.

Jomfruen 23/8-22/9

Selv om det er en del som skal gjøres denne tirsdagen, er det en god dag med positiv energi hvor du blir utfordret på riktig måte. Hvis du jobber, prøver du å komme i gang med et prosjekt som har ligget på is hele våren. Kvelden handler om god mat og venner.

Vekten 23/9-22/10

Hvis du skal få gjort noe fornuftig denne tirsdagen, trenger du en liste hvor du kan krysse av hva du skal gjøre. Så snart du skal bestemme selv, får du vanskeligheter med å ta avgjørelser, og da blir det enten slik at du starter hundre ting du ikke avslutter, eller så blir du nesten handlingslammet.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag har du problemer med en kollega eller venn som tar seg litt for store friheter. Du prøver å gjøre vedkommende oppmerksom på at oppførselen går utover andre, men når personen biter fra seg, trekker du deg tilbake med en gang. Du klarer rett og slett ikke denne typen diskusjon.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir også en bra dag selv om du fokuserer mer på detaljer og mindre på å være sosial. Du vil starte et prosjekt, det kan være hjemme eller på arbeidet. Dette er noe du har tenkt på lenge, men som du ikke har hatt tid til tidligere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i strålende humør denne tirsdagen, selv om du er litt trøtt. Hvis du jobber, går du helt opp i det du gjør, og da kan du bli vanskelig å få kontakt med. Steinbukken pleier sjelden å lese andre personer, og det gjør at du ikke merker når noen prøver å fange oppmerksomheten din. Vær litt mer observant.

Vannmannen 20/1-18/2

På tirsdagen blir du irritert på en person som ikke kan se fornuften i ideen du presenterer. Du har behov for bekreftelse, så du håndterer ikke kritikk særlig godt. Prøv å finne ut hva som er konstruktivt i det kollegaen din sier, og hva som er en stikk rettet mot deg.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen minner mye om mandagen. Du henger mest med og tar ganske få egne initiativer. Du synes det er deilig å slippe å bestemme, for da kan du pusle med ditt uten å måtte tenke på eventuelle konsekvenser. I dag får du en fin kompliment av en kollega eller partner.

Les også: Slik blir denne uka, ifølge stjernene ...

Powered by Labrador CMS