horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 25. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag bruker du all din sjarm for å holde en slektning eller familiemedlem i godt humør. Vedkommende har vært ganske lunefull i humøret i det siste, og du er inderlig lei av disse konfliktene. På jobben kan en ny kollega sprite opp dagen din.

Tyren 20/4-20/5

Selv om du fortsatt er litt følsom i dag, vil du ikke sette deg i et hjørne og gråte hver gang noe går galt. Du holder det heller inne og prøver å ikke la deg påvirke av den noe røffe tonearten som finnes på arbeidsplassen din. På kvelden får du ut frustrasjonen din ved å drive med sport eller trening.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen handler om å overvinne ulikheter for å dra nytte av felles innsats. Det blir en dag preget av kompromisser mens det koker under overflaten av tilbakeholdt sinne. Du pleier sjelden å være så tydelig i følelsene dine som du er i dag.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å argumentere for din sak med en venn, men det går ikke som du hadde tenkt. Vennen din er sta og vil gjøre ting på sin måte, noe som kan være bra noen ganger, men ikke i dag. Kvelden handler om å komme i gang med en aktivitet som trening.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen handler om å ikke gi etter for følelsene dine, men heller prøve å resonere logisk uansett hvor vanskelig det er. Hvis du står overfor et problem, spesielt hvis det har å gjøre med relasjoner, bør du prøve å se situasjonen fra et mer objektivt perspektiv.

Jomfruen 23/8-22/9

Selv om tirsdagen også handler mye på familie, partner eller en venn, innser du at du ikke kan ignorere jobben helt. Du prøver å finne en balanse mellom å ta vare på de nære og kjære og å få ting gjort på jobben. På kvelden unner du deg litt tid for deg selv.

Vekten 23/9-22/10

I dag kjemper du for din overbevisning. Når en sjef insisterer på å endre reglene for å favorisere noen få, ser du rødt. Du pleier ikke å være så prinsippfast, men det er få ting du misliker like sterkt som når noen favoriserer.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en økt sensitivitet i stjernetegnet ditt som gjør at du tar til deg kommentarer og blikk som egentlig ikke har noe med deg å gjøre. I løpet av dagen innser du at du overdriver og er litt dramatisk, og når du kommer til den erkjennelsen, blir følelsene dine lettere å håndtere.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir dramatisk, mest fordi du skaper drama ved å ta alt som blir sagt personlig. Sjefen din prøver å gi deg tilbakemelding på et arbeid du har utført, men du blir opprørt fordi du føler deg angrepet i stedet for å se på kommentarene som en god måte å lære på.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du mange spørsmål om noe du nylig har vært med på, og om din prestasjon i denne sammenhengen. Ikke vær falsk beskjeden, men stå for at du gjorde en virkelig god jobb. Ta imot ros du får og nyt oppmerksomheten. Kvelden blir interessant og byr på et nytt bekjentskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen blir passe aktiv. På jobben diskuterer du en del spørsmål med noen kolleger, og du innser hvor forskjellig dere tenker. Ettermiddagen eller kvelden fokuserer mer på en hobby eller å komme i gang med trening igjen etter en litt lengre pause.

Fiskene 19/2-20/3

På tirsdagen svinger humøret ditt veldig. Du føler deg helt grei den ene øyeblikket, men i neste øyeblikk vil du bare sitte i et hjørne og være sur. Siden du allerede er så følsom, gjør månens posisjon det enda litt vanskeligere i dag. Kvelden handler om å utfordre seg selv.

Powered by Labrador CMS