horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 22. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag tenker du med hjertet heller enn hodet. Du påvirkes av Skorpionen, og det gjør at du følger ditt instinkt og stoler på din lidenskap. Likevel blir det en ganske god dag, da Skorpionen ofte lander på beina, akkurat som katter.

Tyren 20/4-20/5 

I dag forsøker du å ha en rettferdig kommunikasjon med en sjef. Dessverre går det ikke helt som du hadde håpet. Vedkommende har en tendens til å ikke lytte, selv om du prøver å være tydelig. Kvelden blir interessant og byr på litt informasjon. En slektning tar kontakt.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også denne dagen handler om å ha en rettferdig kommunikasjon og våge å stå for det du har sagt, samtidig som du innrømmer at du kanskje ikke hadde hele bildet klart da du uttalte deg. Du er flink til å trekke forhastede konklusjoner, og det vet du. Kvelden blir aktiv og utmattende.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har vanskelig for å samarbeide i dag og går gjerne din egen vei uten å snakke eller rådføre deg med andre. Det er kolleger som oppfatter deg som litt tilbaketrukket eller kanskje til og med gretten, men sannheten er at du rett og slett trenger å få være litt i fred.

Løven 23/7-22/8 

Det er alltid noen personer som verken skaper støy eller blir særlig lagt merke til på jobben. Denne dagen handler om å se en slik person og løfte frem vedkommende. Du vet at et team aldri er sterkere enn det svakeste leddet, og i dag jobber du med å få alle til å føle seg involverte.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag satser du på å følge din egen kurs i stedet for å prøve å få alle til å dra i samme retning. Du gir enkelt og greit opp forsøket på å skape harmoni i gruppen, og sørger for å holde deg unna all sladder. Kvelden handler om å prøve en ny hobby eller være aktiv utendørs.

Vekten 23/9-22/10 

Bekymringen fra i går ligger der fortsatt, men litt dempet. Du har en sjette sans når det gjelder større endringer, så stol på magefølelsen din. Ellers handler denne dagen om å forsøke å forstå en person eller kollega som tenker veldig annerledes enn deg. Dere klikker rett og slett ikke.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også i dag jobber du i ganske høyt tempo. Du ønsker å få mye gjort for å føle deg godt forberedt for resten av uken. Selv om du ikke planlegger like mye som jordtegnene, setter du pris på å ha kontroll, og det sørger du for å ha i dag. Kvelden byr på fysisk aktivitet.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen handler om å gjøre ting fullt ut. Alle oppgavene du tar på deg disse dagene, gjør du helhjertet. Du overlater ingenting til tilfeldighetene, og sjefene dine er fornøyde med resultatene du leverer. Kvelden blir en motsetning til dagen, da unner du deg virkelig å slappe av.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdag skjer det ikke så mye, og det synes du er behagelig. Du jobber i moderat tempo og tar deg tid til å prate litt med kollegene dine. Visse personer har du knapt sett gjennom hele sommeren, så nå benytter du anledningen til å komme på bølgelengde med den sosiale biten.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdag er det ganske rolig. Du har visse ting du ønsker å få gjort, men ellers kan du gjøre litt som du vil denne dagen. Om du har muligheten, tilbringer du mye tid utendørs. Du liker å være i naturen. Når du er ute i skog og mark, smelter alle dine bekymringer bort.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag blir du tvunget til å ta beslutninger som angår fremtiden. Siden disse beslutningene delvis er presset frem, blir ikke prosessen god. Du føler deg litt presset opp i et hjørne, og det kan gjøre deg litt aggressiv. Fiskene er sjelden lettkrenkede, men i dag er du det.

Powered by Labrador CMS