horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 2. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske bråkete start på uken fordi det både er tirsdag og fordi du virkelig har klart å slappe helt av ide siste dagene. I dag jobber du ikke alene, men sammen med en annen Alfa, noe som kan skape problemer når dere skal ta beslutninger. Her gjelder det å kompromisse.

Tyren 20/4-20/5

I dag gjør du ting på din egen måte fordi du vet at det vil være mest effektivt. Du har et ganske omfattende og seigt prosjekt foran deg, så det gjelder å holde hodet kaldt og ta én ting om gangen. Kvelden bruker du til aktiviteter som er ment å styrke kropp og sjel.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å tenke logisk og ikke miste fokus. Tvillingene kan ha problemer med å beholde interessen for en oppgave eller et prosjekt over lengre tid. Du blir hele tiden distrahert av ting som virker mer interessante eller morsomme enn det du holder på med for øyeblikket.

Krepsen 21/6-22/7

Du er stresset i dag og det gjør at du slurver med oppgaver som du burde kunne utføre i søvne. Å gjøre feil på det mer grunnleggende arbeidet skaper stress når du skal gå videre til mer avanserte oppgaver. Ettermiddagen blir morsom og lett.

Løven 23/7-22/8

Du stresser deg opp i unødvendighet i dag. Visst er det mye å gjøre og kravene på jobben blir flere og flere, men det hindrer ikke at du kunne ha klart å få gjort alt du vil og litt til hvis du bare sluttet å stresse og begynte å planlegge i stedet. Mye handler om å ligge et skritt foran.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag utfordres din logiske side av din intuisjon. Selv om du vanligvis handler ut fra fornuft, kan du ikke ignorere magefølelsen din, den er for sterk. Du gjør helt riktig i å stole på den sjette sansen din i dag. Noen ganger må man gi etter fordi ens ubevisste selv kan være ganske observant.

Vekten 23/9-22/10

Det har vært ganske kaotisk på jobben i en stund, så i dag er det veldig viktig for deg å samle deg og begynne å fokusere fremover. En god måte å kunne gjøre det på, er ved å dra en strek over alt som har skjedd i år og starte med et blankt ark.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdagen er som skapt for praktisk arbeid. Hjernen din er litt sliten i dag, og å tenke logisk går ikke så bra. Å produsere ting med hendene dine fungerer derimot utmerket så lenge det ikke krever noen større tankevirksomhet. Kvelden handler om en sint slektning.

Skytten 22/11-21/12

Du vil sannsynligvis starte arbeidsuken din denne tirsdagen, og det handler om å komme i gang. Du er alltid litt treg etter en langhelg, så sørg for å få en kickstart allerede fra morgenen av. Et provoserende spørsmål vil utløse en het diskusjon enten hjemme eller rundt lunsjbordet.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir veldig stressende. Du har vanskelig for å fokusere denne dagen, og det fører til at du har en tendens til å starte opp mange prosjekter som du deretter ikke fullfører. Det beste for deg i dag er å være så strukturert som bare du kan være, skrive lister og huke av dem etter hvert som du blir ferdig.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det en risiko for at du blir uenig med en sjef eller en kollega som er over deg i hierarkiet. I bunn og grunn handler det om at du mener at denne personen utnytter andre for å nå sine egne mål. Du er lei av å være deres springbrett i karrieren.

Fiskene 19/2-20/3

En sjef eller en kollega sier noe litt mer offentlig i dag, og det blir en nyhet som vil påvirke flere personer. Om det er positivt eller bare krevende for deg, vil tiden vise, men akkurat nå foretrekker du å holde deg nøytral til du vet mer.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS