horoskop

Dagens horoskop: Mandag 1. mai

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir rolig og avslappende. Du samler energi hjemme eller utendørs, avhengig av været. Dette er en dag du gjerne bruker til praktisk arbeid, som å grave i jorden, male kjøkkenet eller sette sammen møbler. For deg er dette en måte å la hjernen hvile mens hendene jobber.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du en ganske klar plan for hva du vil få gjort denne dagen. Uansett om du jobber eller kaster deg inn i prosjekter hjemme, er det viktig for deg å være effektiv. Om kvelden er du trøtt og trenger tid til å slappe av og hvile.

Tvillingene 21/5-20/6

Uken starter med mindre prosjekter hjemme eller kanskje på landet. Det blir en rolig, men koselig dag der du fokuserer på deg selv og omgivelsene dine. I løpet av dagen kan det oppstå konflikt med en slektning eller nær venn. Dere er uenige om hvordan dere skal løse et problem.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis du har fri, vil du nyte denne mandagen litt ekstra. Du liker å tilbringe tid med venner og familie, og du er ute så mye som mulig. I løpet av mandagen venter nyheter om en venn eller yngre slektning. Du blir både glad og litt bekymret for vedkommendes skyld.

Løven 23/7-22/8

I dag kjemper du mot en venns legendariske stahet. Vedkommende ville ha det så mye bedre og lettere hvis de bare ga opp sin noe utdaterte holdning til teknologi. Dessverre er dette en vanskelig nøtt å knekke.

Jomfruen 23/8-22/9

Du gjør en stor tabbe denne mandagen, men du holder hodet høyt og virker uberørt. Selv om pokerfjes ikke er din sterkeste side, kan du sette opp en fasade når det trengs, og det gjør du i dag. Kvelden handler om å gjøre noe for deg selv.

Vekten 23/9-22/10

I dag føler du deg uvanlig modig, og du tar noen risikoer denne dagen. Det kommer mye ild i stjernetegnet ditt, som får deg til å utfordre deg selv og være frekk når det trengs. Om kvelden tar en venn kontakt for å be om råd.

Skorpionen 23/10-21/11

Du blir sint på en bekjent fordi vedkommende sprer rykter uten bevis. I dag hører du noe om en venn, og du innser at personen som forteller det har gjort en fjær til ti høns. Du blir sint og sier fra.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å finne en løsning på et privat problem. Det kan handle om materielle eiendeler, men det kan også dreie seg om relasjonsproblemer. Du vet at det er på tide å ta tak i dette rotet før det blir enda mer komplisert. En venn kan gi deg et godt perspektiv på problemet.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tilbringer du gjerne tid med en slektning eller venn. Du prøver å få gjort noen nødvendige oppgaver både på morgenen og ettermiddagen, men mellom disse tidspunktene nyter du å slappe av og samle krefter til den kommende uken. Kvelden byr på en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag fokuserer du på et prosjekt du har påtatt deg. Du synes det er gøy for det meste, men av og til kan det bli litt langtrukkent, spesielt hvis det involverer reiser. På kvelden diskuterer du planene dine med familien eller vennene dine.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å få tak i en venn som du er litt bekymret for. Hen har unngått deg den siste tiden, og du antar at det handler om at hen ikke vil at du skal blande deg inn. Vanligvis er det på grunn av impulsive beslutninger fra deres side som gjør deg litt bekymret.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS