horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 2. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Også tirsdagen byr på litt hverdagsglamour. Det blir en dag hvor du gjør fine kjøp til fantastiske priser. Ingen har sagt at luksus må være dyrt, det gjelder bare å ha ork til å lete, og det har du. I dag får du urovekkende nyheter om en venn. Her gjelder det å sjekke fakta.

Tyren 20/4-20/5

På tirsdag merker du sommerens nedskjæringer hvis du jobber. Hvis du har fri, kan du kjenne økt press på en annen måte. Uansett fokuserer du på én ting av gangen og tvinger deg selv til å beholde ditt gode humør gjennom hele dagen. Kvelden handler om å si ja til noe du vil prøve.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en positiv energi i horoskopet ditt. Mye handler om kommunikasjon, men du er også veldig god til å selge både ideer og fysiske ting. Tvillingen er kjent for sin evne til å være verbalt overbevisende, noe du har bruk for i dag.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kommer det inn en del luft i horoskopet ditt, og det letter all form for kommunikasjon. Du prøver deg på noen litt uvante oppgaver denne dagen, og du innser at du faktisk er veldig flink til å lære nye ting raskt. Du er i ditt rette element.

Løven 23/7-22/8

Tirsdag handler om å avslutte de prosjektene du startet på mandag. Dette går imot din vanlige, litt mer uorganiserte måte å jobbe på. Enten du krysser av lister eller gjør ferdig én ting av gangen, blir det en veldig effektiv tirsdag. På kvelden feirer du at du har vært så flink.

Jomfruen 23/8-22/9

På tirsdag har du ordets makt på din side. Denne dagen kan du selge nesten hva som helst eller overbevise mennesker om det meste. Utnytt din evne på best mulig måte. Du kan oppnå storverk om du bare tenker deg om litt først. Kvelden handler om endringer.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdag handler om å ha det gøy og bare være. Det blir en lett dag enten du jobber eller har fri. Du har mange forskjellige prosjekter på gang i livet ditt akkurat nå, og i dag passer det bra å komme i gang med dem. En overraskende samtale med en venn kan få deg til å revurdere ferien din.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag lar du fantasien og kreativiteten gjennomsyre alt. Enten du er på ferie eller jobber, sørger du for å ikke stresse og du tar deg tid til å gjøre ting på den måten du vil at de skal bli gjort på. Hvis du jobber, er du veldig sosial og legger mer fokus på kollegene dine enn på jobben.

Skytten 22/11-21/12

Selv om du begynner å føle deg litt piggere, er du fortsatt trøtt denne tirsdagen. Du har vanskelig for å motivere deg selv i ulike sammenhenger. Dette er en dårlig dag for alle former for konkurranse; du vil ikke kunne prestere så bra som du ønsker. Noen ganger må man akseptere at man ikke orker.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du mange svar, men ikke på de spørsmålene du stilte. Dette gjør situasjonen enda mer forvirrende og spekulativ. Hvis det er noe Steinbukken generelt ikke liker, så er det nettopp å spekulere; du vil ikke tro, du vil vite. Kvelden handler om å være impulsiv, gå ut og nyt sommeren.

Vannmannen 20/1-18/2

På tirsdag kan mye gå galt hvis du ikke er nesten overdrevent tydelig med hva du vil og hva du skal gjøre. Det er risiko for dårlig kommunikasjon mellom deg og en slektning, familiemedlem eller kollega. Vær også nøye med hvordan du formulerer deg slik at du ikke sårer noen ved et uhell.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du ikke følge rutiner, du vil oppleve det som er nytt og annerledes. Du nyter virkelig dagen til tross for at det er en helt vanlig tirsdag. Har du ferie, forsterker du dagen ved å unne deg det du vanligvis ikke unner deg på en hverdag. Kvelden handler om familien.

Les også: Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS