horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 19. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag forsøker du å ikke stresse, uansett hvilket press du måtte havne under. Det er mye å gjøre nå, spesielt på jobben, og det gjør deg lett bekymret. Du vet at du ikke blir mer effektiv hvis du stresser, snarere tvert imot. Kvelden handler om å skjemme bort deg selv.

Tyren 20/4-20/5 

Selv om det er mye å gjøre på tirsdag, er du i mye bedre humør. Tyren kan være svært organisert når den vil, og i dag viser du din mest praktiske og løsningsorienterte side. Kvelden handler om en hobby eller trening.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også i dag gjør du som du vil. Du har en innflytelse i horoskopet ditt som kan få deg til å føle motvilje mot samarbeid i alle former. Du vil ganske enkelt ikke kompromisse. Så lenge du har en jobb der du kan trekke deg unna, går det bra, det er verre hvis du jobber med offentlig tjeneste.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du ganske kvikk i replikken, og du kan levere skarpe kommentarer uten engang å tenke. Det som kan svi mest er at du leverer replikkene med sjarm og et smil, noe som gjør det vanskelig for mange å vite om du mener det alvorlig eller ikke. Kvelden blir rolig og behagelig.

Løven 23/7-22/8 

Torsdag handler om å følge din lidenskap og ikke være redd for å gå din egen vei. Du kan bli litt usikker av og til og ønske bekreftelse på at du tenker riktig fra en kollega eller sjef. I dag er din drivkraft sterkere enn frykten for å mislykkes. Kvelden handler om konkurranse eller sport.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag havner du i konflikt med en kollega eller en bekjent. Det begynner med en ganske vanlig diskusjon som raskt eskalerer til det som nesten kan kalles en krangel. Du hever sjelden stemmen, men det er noe med denne personen som kan få deg til å føle deg gal.

Vekten 23/9-22/10 

Akkurat nå er det høy fart og mye press fra sjefene dine. Du gjør ditt beste for å henge med, men av og til føles det vanskelig når tiden ikke strekker til. Du prøver å snakke med sjefen din om hvordan du føler det, men hen er ganske uforstående. Tenk at du ikke kan gjøre mer enn ditt beste.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også tirsdagen handler om å ha det gøy på jobben og gi deg selv frihet til å gjøre nye spennende ting. Du avslutter og starter prosjekter i dag. For deg er starten på en arbeidsoppgave det morsomste, det er da alt er et blankt ark, og det er ingen begrensninger.

Skytten 22/11-21/12 

Torsdagen handler om å utnytte den dynamiske energien som finnes i horoskopet ditt. Ta plass og uttrykk meningene dine. Du har mye å si, og akkurat nå lytter omgivelsene til deg. En sjef kommer med et interessant forslag. Dette er noe du bør vurdere.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag møter du en person som har vært borte en stund. Det kan være et familiemedlem, en slektning eller en venn. Det blir en kjær gjenforening. På en måte faller en puslespillbit på plass. Du har ikke innsett hvor mye du har savnet vedkommende før dere møtes igjen.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdagen lander du tilbake i hverdagen, og det gir en ganske annerledes følelse når alle rutinene begynner å falle på plass. Du har vanskelig for å tilpasse deg den vanlige rytmen, i alle fall i dag. På ettermiddagen får du en sterk lyst på en spesiell type mat.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv om innflytelsen fra gårsdagen har dempet seg litt, er den fortsatt til stede. Du er motvillig til å følge andres direktiver enn dine egne. En kollega eller sjef opplever deg som ganske urimelig akkurat nå, mens du selv bare føler at du ivaretar dine egne interesser.

Powered by Labrador CMS