horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 19. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Selv på tirsdag er tankene dine mer rettet mot personlige saker og julegaver enn mot jobben din. Det blir mye å håndtere disse dagene, så det er bra hvis du lager en slags prioriteringsliste, enten på papir eller i hodet ditt. Et møte kan overraske deg på ettermiddagen. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag forbereder du mye for den kommende helgen. Det kan være at du må planlegge hele julen fordi du jobber innenfor en slik bransje, eller så fokuserer du på å bli ferdig med mange oppgaver før høytiden begynner. I dag får du et fint kompliment på jobben. 

Tvillingene 21/5-20/6 

På tirsdag setter du fart. Du har en lang, mental liste å jobbe deg gjennom både på jobben og privat. Du er egentlig ikke spesielt organisert, men på en eller annen måte klarer du å få ting gjort i tide på en merkelig måte, og det er den typen mirakel du stoler på akkurat nå. 

Krepsen 21/6-22/7 

Også på tirsdag handler det om å være til nytte, men i dag er det kanskje sjefen din som du først og fremst ønsker å blidgjøre. Det er både for din egen del og for selskapet at du jobber så hardt disse dagene. Du vil kunne gå inn i helgen med god samvittighet. Kvelden dreier seg om fysisk aktivitet.

 Løven 23/7-22/8 

Selv på tirsdag føler du at selvtilliten din ikke er på topp. Du vil gjerne ha bekreftelse på ideene dine før du går videre med et prosjekt, og det kan ta litt lenger tid fordi mange er opptatte i dagene før jul. På ettermiddagen kontakter en venn eller slektning deg med nyheter. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Som den velorganiserte personen du er, har du en ganske omfattende liste å jobbe deg gjennom i dag. Det handler både om arbeidsoppgaver og private forpliktelser. Jomfruen tar ikke lett på julen; det er en høytid med mange tradisjoner, og du vil følge hver eneste av dem. 

Vekten 23/9-22/10 

Selv på tirsdag kan du ha vanskeligheter med å bestemme deg, men det er ikke like tydelig som på mandag. Selv om du bør unngå livsavgjørende beslutninger, klarer du i det minste det daglige. En god dag å møte venner og være spontan på. Ikke tenk så mye, bare gjør det i stedet. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Også i dag er det mye vann i horoskopet ditt, og det letter samarbeidet på alle nivåer. Skorpionen har ikke alltid lett for å tilpasse seg nye situasjoner på jobben, men i dag godtar du nesten alt uten å føle frustrasjon. Kvelden byr på underholdning og sosial mingling.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen er preget av den samme rastløsheten og det urolige sinnet som mandagen. Uansett hvordan du prøver å forestille deg hva som gjør deg så nervøs, kan du ikke finne kilden. Det handler om at ditt sjette sans arbeider på høygir; stol på intuisjonen din, i dag har den rett.

Steinbukken 22/12-19/1 

Selv om hele måneden har handlet om julen, er det mye du ikke har rukket å gjøre. I dag har du full fart, både på jobben og hjemme. Tiden flyr og du får mye gjort på kort tid. Om kvelden kan det være de siste gavene som skal handles, og kanskje noe fint til deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdag har du mange baller i luften samtidig. Du skal avslutte arbeidet, begynne å forberede deg til julaften og finne tid til å gjøre en tjeneste for en venn eller nabo. Det blir en intensiv dag, og den kan ende med at du sovner på sofaen allerede klokken syv.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag vil du gjerne uttrykke din kunstneriske side. Du har behov for å bli sett, selv om du skjuler det ganske bra. Etter arbeidet vil du gjerne finne på ting; det kan være trening eller kanskje besøke et museum eller ta en kaffe med en kollega.

Powered by Labrador CMS