horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 18. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På tirsdag prøver du å få orden på hva du føler. Du vil ikke overanalysere din uro, men samtidig er du fornuftig nok til å ta den på alvor. På ettermiddagen kommer du plutselig på hva det er du holder på å gå glipp av. Følelsen av å vite er befriende.

Tyren 20/4-20/5

I dag krysser du av mange ting på listen over må-dos uten å stresse. Ved å ta én ting av gangen og systematisk fullføre oppgaven før du går videre til neste, får du gjort mer enn du pleier. En sjef kommer med nyheter om arbeidstider, og du synes hen blander seg inn for mye.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag havner du i en konflikt med et familiemedlem eller en kollega. Det handler mest om at begge er trøtte og ikke orker å forklare hva dere mener, noe som fører til misforståelser og irritasjon. Hvis du bare fokuserer på hva du skal gjøre og ignorerer alle andre, vil det gå bedre.

Krepsen 21/6-22/7

I dag stresser du mye fordi det er mye du skal rekke. Du pleier ikke å håndtere stress særlig bra, og i dag er intet unntak. Du farter rundt og begynner på alle mulige ting, men har vanskelig for å fullføre noe som helst. Kvelden blir imidlertid herlig.

Løven 23/7-22/8

Du har kommet inn i en periode hvor du har mange tanker og ideer rundt arbeidet ditt, og på tirsdag og onsdag lufter du dem med dine sjefer. Det blir en spennende dag hvor du får både ros og kritikk. Du er dårlig til å ta imot ros, men enda dårligere til å håndtere kritikk, så det blir en nyttig erfaring for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er mye du skal rekke, spesielt hvis du har fri i morgen. Her gjelder det å prioritere riktig, ellers vil du måtte jobbe overtid. En kollega eller nær venn har en saftig sladder å dele med deg. Dette er noe du virkelig trenger å høre.

Vekten 23/9-22/10

Det er høyt tempo på jobben nå, det er mye som skal gjøres før folk begynner å dra på ferie. Det fungerer bra for deg så lenge det finnes en plan og du har noe å jobbe etter. En flørt med en kollega kan bli veldig intens denne ettermiddagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdagen blir like kreativ og driftig som mandagen. Hvis du jobber, starter du gjerne prosjekter og oppgaver som hittil bare har vært en idé, ikke en uttalt plan. Enkelte kollegaer kan mene at du ikke gjør det du skal, men bare det du synes er gøy, og det kan ligge noe i deres kritikk.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat som på mandagen trenger du litt eget rom. Akkurat nå er det mange tanker som farer gjennom hodet ditt, og det er bra om du får tid til å reflektere. I løpet av dagen kan en kollega sjokkere deg med nyheter om hens fremtid. Dette hadde du aldri gjettet.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag takler du en ung familiemedlem som er i skikkelig tullehumør. Litt avhengig av alder kan det være alt fra fysiske angrep til spøker som venter. Det blir en dag som setter tålmodigheten på prøve, og du må prøve å ikke bli irritert på din unge slektning, hen vil bare ha oppmerksomheten din.

Vannmannen 20/1-18/2

På tirsdagen kan du få problemer. Det kan være teknikk som krangler, en familiemedlem som nekter å lytte, eller en slektning som er for sta for sitt eget beste. Hvordan du håndterer disse situasjonene avhenger helt av din dagsform. Er du uthvilt, så er det ingen problemer; har du derimot sovet dårlig, blir det verre.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det på tide å be om unnskyldning, nå som den verste sinnet har lagt seg. Du innser at du har blitt såret, men at du også har påført noen sår. Dette er en person som du i bunn og grunn elsker og som du ikke vil være uvenner med. Kvelden byr på en morsom nyhet.

Powered by Labrador CMS