horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 17. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir ganske intens, men samtidig har du det gøy og da gjør det ikke så mye at det er litt vanskelig. Denne dagen handler om å vise hvem du er og hva du står for. Kvelden blir roligere, da ser du ut til å fokusere på en hobby eller en sport som du elsker.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om en annen person. Det kan være en venn, et barn eller en slektning. Du vil at vedkommende skal føle seg verdsatt, og du viser det gjennom små og store gester. Kvelden blir koselig, sosial og byr på deilig mat.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tror det beste du kan gjøre i dag er å tenke nytt og tenke riktig. Din ubesluttsomhet spiller deg et puss og vil koste deg verdifull tid. Det du bør gjøre er å stole på din egen evne og gå videre selv om du ikke er 100 prosent fornøyd.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser ingen mulighet til å gjøre som du vil i dag, og det gjør deg frustrert. Det er en vilje til å handle uavhengig i deg akkurat nå og når du føler deg fanget av nødvendighet blir du sint. Du bør jobbe med din evne til å ta direktiver fra andre.

Løven 23/7-22/8

I løpet av denne tirsdagen prøver du å gjøre ting du synes er gøy og unngår oppgaver som er plagsomme. Det handler hovedsakelig om at du synes det er vanskelig å tvinge deg selv til å gjøre ting akkurat nå. Hvis du i det hele tatt skal jobbe, må det gå lett.

Jomfruen 23/8-9/22

Tirsdagen blir stressende, men det spiller ingen rolle for deg så lenge du føler at du har kontroll. Det som gjør deg frustrert er når du merker at du ikke kan påvirke eller endre situasjonen din. Så lenge dine kolleger og ledere lytter til deg, er du fornøyd.

Vekten 23/9-22/10

Du trekker deg tilbake for å være alene med tankene dine i dag, og det er en oppførsel som ikke er veldig vanlig når det kommer til Vekten. Det kan skape en uro i gruppen som du ikke vil være med i. Demp gjerne kollegenes bekymringer, men hold deg til planen din om å jobbe alene.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag blir du inspirert og da går alt lettere. Du tenker bare positive tanker og det gjør at de fleste rundt deg glade for å være i ditt selskap. Du nyter virkelig livet denne tirsdagen. Kvelden handler om å snakke med et familiemedlem om økonomien.

Skytten 22/11-21/12

I dag setter du deg på bakbeina, mest fordi du kan, ikke fordi det er nødvendig. Du liker å være litt av en rebell. Ved å røre litt i gryta, skaper du en mer levende atmosfære rundt deg og det får deg til å føle deg bra. Du liker når ting skjer.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler mye om deg og ditt velvære. Allerede tidlig om morgenen føler du deg både bortskjemt og savnet. Du er i strålende humør og du sprer sjarmen din rundt deg. Kvelden handler om å spise godt og tilbringe tid med familien.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du vise at du kan være både smart og veldig praktisk på samme tid. Du ønsker å få sjefen din til å se muligheter som ligger langt frem i tid og som kan oppnås ved å gjøre små endringer i nåtiden. Kvelden blir deilig, sosial og får deg til å le.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar en liten pause fra alt du må i dag, selv om du jobber, unngår du de mest plagsomme oppgavene og utsetter dem til senere. Denne dagen handler om å overleve. Du er veldig sliten og har problemer med å fokusere. Det du trenger er å hvile.

Powered by Labrador CMS