horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 16. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Selv på tirsdag fokuserer du mye på private relasjoner. Det kan være familie, din partner eller veldig nære venner. Dette er en dag hvor deler av arbeidstiden din går med til å prate med disse personene. Kvelden handler om å møte familien din og åpent diskutere det som tynger deg. 

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag er det mye å gjøre på jobben. Du er i ferd med å starte et nytt prosjekt og endrer rutiner, noe som krever både tid og tålmodighet. Denne dagen skjer det mye morsomt på jobben. Kvelden fokuserer på vennskap, underholdning og litt sladder. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en kollega som alltid prøver å tøye på regler og grenser. Du har irritert deg over denne personen en stund, men i dag gjør vedkommende noe som får tålmodigheten din til å renne over. Kanskje er det lurt å rydde opp i luften mellom dere. Noen ganger kan en skikkelig krangel eller diskusjon gjøre susen.

Krepsen 21/6-22/7 

Du diskuterer livlig i dag, og du har sterke meninger, spesielt når det gjelder et spesielt spørsmål som betyr mye for deg. Det er veldig lett å trigge deg i dag, og en kollega vet nøyaktig hvilke knapper han eller hun skal trykke på for å få deg til å bli litt gal. Kvelden blir morsom og spontan. 

Løven 23/7-22/8 

Konflikten eskalerer hjemme på tirsdag, og du kan ende opp med å heve stemmen mer enn en gang. Du liker ikke å krangle, men han eller hun vet hvilke knapper de skal trykke på for å få deg til å se rødt. Dere to trenger en utenforstående som kan se objektivt på situasjonen og mekle mellom dere. 

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag får du en spesiell oppgave, og du vet at du må levere. Du har øynene på deg, og det kan gjøre deg litt ukomfortabel samtidig som du er smigret over tilliten. Kvelden handler om å tenke praktisk og handle modent i en litt vanskelig situasjon. 

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdag tar du fatt på et prosjekt som er veldig nøyaktig, og det kan hende du kaster en og annen ting i veggen før du er ferdig. Du pleier ikke å ha dette humøret eller mangel på tålmodighet, men akkurat nå påvirkes du av ild, og det gjør deg mer egnet for oppgaver som går raskt og gir resultater. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag har du mye energi i horoskopet ditt, og det hjelper deg med å finne viljen til å starte nye prosjekter. Du trenger denne drivkraften fordi du nylig har vegret deg for å starte ting som du vet er utfordrende. Kvelden handler om en venn som trykker på et ømt punkt. Han eller hun vil få deg til å reagere.

Skytten 22/11-21/12 

Du kan ha innstillingen at hvis man vil ha noe gjort, må man gjøre det selv. Dette kan bli tungt i lengden fordi du tar på deg altfor mye ansvar for ting som andre burde gjøre. I dag skal du øve deg på å delegere og la kollegene dine ta ansvar for sine oppgaver. Kvelden handler om et dyr eller et barn. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Tirsdagen går i samme rasende tempo som mandagen. Du har en klar plan for å nå målene dine, og da er du nesten ustoppelig, i alle fall hvis du har energien. I dag får du også gode nyheter som hjelper deg med å planlegge fremover. Kvelden byr på hard trening som gir gode resultater. 

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdagen kommer det ild i horoskopet ditt, og det gir deg mer energi og drivkraft. I dag er det en risiko for at du argumenterer på kanten av en krangel med en kollega som du synes er ganske treig. Denne personen har mange meninger, men nesten alt han eller hun sier er basert på gjetninger. 

Fiskene 19/2-20/3 

På tirsdagen kommer det ild i horoskopet ditt, og ambisjonsnivået stiger, men du mangler energi. Du vil mer enn du makter, og det kan være frustrerende. Vær snill mot deg selv; hvis kroppen din sier nei, er det sannsynligvis fordi du er ganske utmattet. Lytt til kroppen din.

Powered by Labrador CMS