horoskop

Dagens horoskop: Mandag 13. mars

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag står du overfor tøffe økonomiske forhold, og det får deg til å begynne å tenke på din egen økonomi og hvordan du kan legge opp en spareplan samtidig som utgiftene dine øker. Her gjelder det å prioritere det som er viktigst for deg og kutte ned på alt annet.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du fylt med energi til tross for en ganske intens helg. Du er klar for jobben både mentalt og fordi du har forberedt deg godt. Det blir en god start på uken. Hvis været er vakkert på ettermiddagen, går du gjerne en tur for å nyte litt sollys.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandagen blir litt av en utfordring, ikke bare for deg selv, men for andre i din nærhet. Månen påvirker humøret ditt sterkt akkurat nå, og det gjør at du kan skifte fra sol til storm på bare et par minutter. Det kan være vanskelig å forutsi hvordan du vil reagere i en bestemt situasjon.

Krepsen 21/6-22/7

En kollega har sittet fast med en oppgave, og du hjelper ham/henne selv om du egentlig ikke har tid. Du føler deg litt ansvarlig for at han/hun har havnet i denne situasjonen, så derfor hjelper du til. Kvelden handler om en hobby eller et prosjekt hjemme.

Løven 23/7-22/8

Denne uken begynner litt uvanlig. Du befinner deg i en ganske ubehagelig situasjon som skyldes både misforståelser og uklare instruksjoner. Denne dagen handler om å rette ut alle spørsmålstegnene og få til en god struktur på arbeidet. Kvelden handler om en sport.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er mye tretthet og motvilje mot å gjøre noe i begynnelsen av denne uken. Du prøver å kurere din mangel på energi ved å gå ut og gå. Du har kommet fram til at frisk luft, og aller helst solen, bidrar til at du føler deg bedre og mer optimistisk.

Vekten 23/9-22/10

Du vet at du har mye å gjøre både privat og på jobben denne uken, men du er ikke forberedt på å være så trøtt som du er. Du har vanskelig for å fokusere, og ting går langsommere enn vanlig. En konflikt hjemme tar mye energi fra deg.

Skorpionen 23/10-21/11

På mandag har du fullt opp, og du prøver å få et ganske komplisert prosjekt i havn. I løpet av dagen kan en sjef eller kollega komme med kommentarer om valgene dine eller hvordan du legger opp arbeidet ditt. Du liker virkelig ikke holdningen deres, og du sier det rett ut.

Skytten 22/11-21/12

Du ønsker mye denne mandagen. Det er tanker som går i ulike retninger og planer for uken, men alt er veldig løst. Det er som om du ikke helt kan eller orker å motivere deg selv til å gjennomføre dine intensjoner. Kvelden handler om en ung slektning med problemer.

Steinbukken 22/12-19/1

Det har vært en intensiv helg, og det merkes ikke minst på din tretthet om morgenen i dag. Heldigvis er det mer frihet til å planlegge aktivitetene dine denne mandagen, og det gir deg en mulighet til å lade opp den energien du trenger for resten av uken.

Vannmannen 20/1-18/2

Mandagen handler ikke så mye om hva du jobber med, men hvor du jobber. Denne dagen virker i stor grad å handle om å komme seg fra ett sted til et annet og å passe på tider, to ting du avskyr. Det blir en utfordrende, men faktisk ganske lærerik start på uken.

Fiskene 19/2-20/3

I dag står du overfor en tøff utfordring der du må utfordre både deg selv og andre. Dette er oppgaver som tvinger deg til å tenke annerledes og det skaper usikkerhet hos deg. Kvelden blir morsom og fysisk krevende, men det gjør at du sover godt.

Powered by Labrador CMS