horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 14. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Nå som du har hatt litt tid til å fordøye det som skjer rundt deg, føler du deg mer klar til å begynne å planlegge fremover. I dag er du gladere og du føler en økt selvtillit, ikke bare til andre, men også til deg selv. Kvelden blir underholdende.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir en skikkelig blanding av alt. Du stresser mye denne dagen og du har vanskeligheter med å rekke alt du ønsker. Til tross for at du presser deg selv, har du det fortsatt gøy. Det er mye positivt med denne dagen. Et fint kompliment lyser opp kvelden.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag dreier mye av jobben seg rundt et prosjekt som du startet for lenge siden, men som har vært på vent av ulike årsaker. I dag er en god mulighet til å tørke støv av dette prosjektet og gå gjennom det for å se hvor aktuelt det faktisk er.

Krepsen 21/6-22/7

Selv om du er litt mer energisk denne tirsdagen, er du fortsatt ganske sløv. Prøv å ikke stille for høye krav til deg selv. Lytt til kroppen din og til hva den kan takle. Kvelden handler om en oppmuntrende tekstmelding eller telefon fra en venn.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du vise at du er en lojal og pliktoppfyllende kollega. Det er et slags spill for sjefene dine, men det er basert på et genuint ønske om å ha mer ansvar. Ettermiddagen byr på sosiale innslag og varierte oppgaver. Kvelden blir koselig.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag vil sjefen din at du skal prøve å samarbeide litt mer med en person som du egentlig ikke liker så godt. Det kan være at oppgavene deres overlapper hverandre eller at sjefen din ønsker å skape et tettere lag. Uansett blir det en stressende dag.

Vekten 23/9-22/10

I dag nekter du å høre på klager fra kollegene dine. Vanligvis er du veldig empatisk og sympatisk når det gjelder andres ønsker, men i dag har du en innflytelse i tegnet ditt som gjør deg mindre mottakelig for denne typen problemer.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag har du gode sjanser til å gjøre virkelig gode kupp. Det kan være en annen gave til noen du er glad i, eller ønsker å skjemme bort. Dersom du er i et forhold, kan det bli en virkelig romantisk avslutning på denne dagen.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir ganske rolig. Du jobber uten å stresse samtidig som du passer på å være sosial med kollegene dine. Ettermiddagen kan by på alt fra en koselig kaffe til en deilig spasertur. Det blir en trivelig dag hvor du koser deg med alle gullkorn som livet kan by på.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen kan by på en liten romantisk overraskelse og det gjør deg både glad og overrasket på samme tid. Dette blir en morsom dag som vil bringe latter og som vil fylle deg med glede på mer enn én måte. Kvelden blir like morsom som dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av tirsdagen er det fare for misforståelser. Det kan dreie seg om ulike måter å uttrykke seg på eller om vanskeligheter med å forstå hverandre verbalt. I dag får du ta i bruk tålmodigheten din, og det er ikke et av dine største talenter. Kvelden blir hyggelig, men sen.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om gruppearbeid, noe som vanligvis er din spesialitet. Dessverre er du sterkt påvirket av individuell tenkning akkurat nå, og det gjør det vanskeligere å gå på akkord. Privat er det også viktig at du lykkes med å få flere til å bli enige om en aktivitet.

Leste du gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS