horoskop

Dagens horoskop: Mandag 13. februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det en forvirring i horoskopet ditt. Du søker mange svar uten å finne dem. Til en viss grad er det fordi du ikke gir deg selv tid til å reflektere og fordøye de tingene som allerede har skjedd. I dag bør du ta deg tid til å tenke på nylige hendelser.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av mandagen er du veldig trøtt, men du gjør ditt beste for å holde deg våken, i hvert fall til du kommer hjem. Du prøver å være blid og positiv, men du merker at lunten din er kortere enn vanlig. En tidlig kveld er å anbefale.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag er du litt forvirret og det er stor risiko for at du gjør feil bare fordi du er sliten. Du befinner deg sjelden i en slik situasjon, men i dag har du ikke noe annet valg enn å bite i det sure eplet og rette opp feilen din. Kvelden ser sosial ut.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig sliten denne mandagen. Det kan være at du har noe i kroppen eller du har forsømt søvnen igjen. Prøv å unngå prosjekter som krever fokus og tilstedeværelse fra din side i dag. Du har ikke energi til å konsentrere deg alt for mye.

Løven 23/7-22/8

Mandagen blir stressende fordi du ønsker å ligge et skritt foran. Akkurat nå er det så mye som skjer på arbeidsplassen din at du ikke alltid er oppdatert på det siste. I dag hører du et interessant, men urovekkende rykte fra en kollega. Du stresser deg opp uten å vite fakta.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er ikke i ditt beste humør denne mandagen. Det er en risiko for at du vil syte uten grunn og det kan irritere en kollega. I deres verden er det respektløst ikke å kunne kontrollere temperamentet. Det kan oppstå en ganske kald atmosfære mellom dere to.

Vekten 23/9-22/10

Du vil gjemme deg bak en sikkerhetsmur akkurat nå, og det gjør at du skjermer av din vanlige intuisjon for å unngå å tyde signaler fra en bestemt person. Det kan handle om alt fra en konflikt mellom dere til at denne personen rett og slett ikke er fornøyd med deres situasjon.

Skorpionen 23/10-21/11

Mandagen blir uendelig lang. Du er helt utslitt allerede fra morgenen og uansett hvordan du prøver, finner du ingen energi på jobben. Heldigvis føler du deg bedre på kvelden og kan vie den til trening eller en hobby. Det blir en god avslutning på en travel dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag mottar du et fristende tilbud og du er ivrig etter å akseptere umiddelbart, men fornuften din sier at det er andre ting å vurdere enn bare din første følelse. Hvis du godtar denne endringen, kan du bli skilt fra kolleger, hobbyer eller oppgaver du elsker å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du tatt på deg alt for mye til at du vil kunne få en rolig start på uken. Det ser ut til å være en kombinasjon av jobb og private aktiviteter. Selv om dagen periodevis er stressende, er den også veldig givende og morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser ut til å starte uken i et nytt miljø omgitt av folk du ikke kjenner så godt. Det kan være en oppgave eller en utdanning. Uansett gjelder det å vise seg fra sin mest sjarmerende side og sette seg litt inn i hva det er du forventes å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir lett irritert på folk, spesielt på kollegaer fordi det er folk du ikke har valgt å henge med selv. I dag er det spesielt én som klarer å irritere deg litt ekstra når hen nok en gang viser at de ikke klarer å passe tiden.

Les gårsdagens horoskop her.

Powered by Labrador CMS