horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 13. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du går inn i et roligere modus i dag, og du kan fokusere på en ting av gangen. Det blir en god dag hvor du jobber metodisk. I løpet av denne dagen samarbeider du med en person som liker å irritere deg. Hen synes det er morsomt å se reaksjonene dine.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir en ganske rolig dag der mye dreier seg om rutiner og stabilitet. Du er i ferd med å bygge opp en bærekraftig plan for sommeren. For deg er det viktig å kunne delegere. Du vet at ingenting er sterkere enn det svakeste leddet. Kvelden handler om å nyte tidlig sommer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har et ganske komplisert familieproblem som du bør ta tak i snarest mulig. Hvis du ikke gjør det, er det en risiko for at ting eskalerer og blir verre. Mye handler om kommunikasjon og å lytte til hverandre. Du er flink til å prate, men ikke alltid like flink til å lytte.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker mye denne tirsdagen. Krepsen er ikke vanligvis typen til å lage lister over fordeler og ulemper, men i dag kan det faktisk være et hjelpemiddel for deg når du skal ta en viktig beslutning. Her må både fornuft og følelse få være med når du bestemmer deg.

Løven 23/7-22/8

I dag kommer jord inn i tegnet ditt som en motvekt til all ilden. Det blir en god stabilisator som får deg til å tenke før du handler impulsivt. Dagen handler om å planlegge fremover. Kvelden kan by på uventet selskap.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag må du rette opp noen feil fra i går, men det plager deg ikke så mye fordi du har funnet en ro i tegnet ditt. I dag er det lettere for deg å fokusere, og tålmodigheten er tilbake. Kvelden handler om å gi råd til en venn med et knust hjerte.

Vekten 23/9-22/10

På tirsdagen er det gruppearbeid, og det passer bra nå som Månen er i Tyrens tegn. Du blir roligere, og du har litt mer tålmodighet. Dagen handler om å tenke i et større perspektiv, noe du kan synes er litt vanskelig. Heldigvis jobber du sammen med personer med visjoner.

Skorpionen 23/10-21/11

Etter en litt kaotisk start på uken, føler du at det er på tide å tenke gjennom hvordan du kan komme deg på fote igjen og forhåpentligvis også ligge litt i forkant. Dagen handler mye om å organisere både på jobben og privat. Kvelden byr på en versjon av kunstnerisk frihet.

Skytten 22/11-21/12

Skytten kan være et av de mest impulsive tegnene i dyrekretsen, så det er utfordrende for deg i dag fordi du må ha kontroll og holde følelsene dine i sjakk. Å spille kaldt og være beregnende er ikke din stil, men i dag må du ta frem dine beste skuespillertalenter.

Steinbukken 22/12-19/1

På tirsdagen er hodet ditt ikke like tåkete, og du kan utføre oppgaver som krever en del tankearbeid. I dag prøver en sjef å lære deg nye ting. Dette er noe du har etterspurt, så det gjelder å være glad og oppmerksom selv om du ikke er det på innsiden. Kvelden byr på interessante nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har påtatt deg en tidsbegrenset oppgave, og det gjør at du må skynde deg for å rekke alt. Som Vannmannen misliker du den typen press, men du har ingenting imot lange arbeidsdager, så på den måten kan du håndtere situasjonen uten at det blir uutholdelig. Kvelden handler om nye inntrykk.

Fiskene 19/2-20/3

På tirsdagen lar du arbeidstempo avta noe, men du sørger likevel for å få gjort en god del oppgaver. Du vet at hvis du ligger bra an i begynnelsen av uken, vil du ta igjen det senere. Dagen handler også om å megle i en konflikt mellom to kolleger.

Leste du gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS