horoskop

Dagens horoskop: Mandag 12. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På mandag ønsker du å gjøre mange ting, og du har både energien og styrken til å starte opp flere prosjekter. Det eneste du bør tenke på når du har denne typen dobbelt Vær-energi i horoskopet ditt, er å ikke bli for urolig. Prøv å lage en plan for dagen og hold deg til den.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir morsom, men intens. Det er mye som skal startes opp denne dagen, og du som edderkoppen i nettet. I løpet av dagen får du sjansen til å prøve ut en ny idé du har. Det handler om å effektivisere visse rutiner på jobben. Om kvelden vil du stelle hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er mye energi i horoskopet ditt i dag, men det er også mye sinne. Det er en risiko for at du lar frustrasjonen over ting som går galt gå utover dine kolleger i stedet for å fokusere på det virkelige problemet. Kvelden handler om å være aktiv.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du et veldig fristende tilbud. Det kan være en jobb, et kurs eller et bosted. Uansett hva det er, vil det påvirke flere enn deg, så tenk nøye gjennom det hele. Det som virker så bra ved første øyekast, kan bli problematisk på lang sikt.

Løven 23/7-22/8

Du har masse ild i stjernetegnet ditt, og det gjør deg full av energi, men det kan også skape rastløshet hos deg. I dag gjelder det å fokusere energien din på riktig måte, da kan du utføre mirakler. Dagen blir morsom, intens og tidvis ganske stressende. Kvelden handler om å kunne slappe av.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du lett for å stresse opp. Jomfruen kan ha vanskelig for mye ild-energier fordi det gjør deg hissig og stresset. Du får en ung kollega til å hjelpe deg i dag, men spørsmålet er om han/hun virkelig hjelper eller hindrer. Du har ikke tid eller energi til å lære opp noen ny.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det en vilje til å gjøre ting på din måte, og du kan ha problemer med å inngå kompromiss. Her gjelder det at du kan forene din ambisjon med en smule ydmykhet, fordi du kan komme til å trenge hjelp. Kvelden handler om å møte venner og slappe av.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag blir din kampvilje satt på prøve mot din inneboende latskap. Det blir en vanskelig beslutning fordi du gjerne ville ha oversett alt og bare latt dagen gå sin gang, men samtidig er det noe inni deg som gjør at du ikke bare kan la ting være, du vil må engasjere deg.

Skytten 22/11-21/12

Du er spontan denne mandagen, og det gjør at du gjerne unngår rutiner og hverdagsarbeid. I dag lar du fantasien flyte på jobben mens kollegene tar seg av de mer daglige oppgavene. Kvelden blir morsom og informativ. Du lærer mye nytt som kan være nyttig for deg i fremtiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har vanskelig for å motivere deg selv denne mandagen. Selv om kroppen er opplagt, er hjernen ganske sliten, og du føler deg litt irritabel. Dette er en god dag å holde deg for deg selv og jobbe etter etablerte rutiner. Kvelden byr på god mat og hvile.

Vannmannen 20/1-18/2

På mandagen møter du sterke viljer med mange meninger, selv om du selv har en plan, velger du å være litt mer passiv denne dagen. Du lytter når andre snakker. Du tenker mye og analyserer situasjonen. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du har fått ild i horoskopet ditt, og med ilden kommer også drivkraften til å starte nye ting. Det blir en interessant og intens start på uken. Kvelden bruker du gjerne på en hobby eller en fysisk fritidsaktivitet. Akkurat nå trives du best når du er utendørs.

Powered by Labrador CMS