horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 12. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Det er mye ild i horoskopet ditt i dag, og det gir deg en etterlengtet energisk start på uken. Akkurat nå er du både effektiv og kreativ samtidig. I dag bør du være oppmerksom på signaler sjefen din ubevisst sender ut. Hvis du tolker dem riktig, kan du få tak i mye interessant informasjon.

Tyren 20/4-20/5 

I dag blir det høyt tempo og mye positiv energi. Du er i strålende humør i dag, og dagen flyr avgårde. Du får mye ros for arbeidet du har gjort, og du er nøye med å påpeke at det er et lagspill. Sjefen din synes du er dårlig til å ta imot positiv tilbakemelding.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har mye å tenke på akkurat nå, og mye av det handler om fremtiden. Du er ikke helt fornøyd med hvor du er i livet akkurat nå, du ønsker en forandring. Uansett om det er ved å søke ny jobb eller flytte, krever det en del planlegging for at det skal skje.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det trøbbel med alt fra datamaskiner til kommunikasjon. Det virker som om enhver hindring du kan møte faktisk havner i din vei. Selv om dagen kan virke håpløs av og til, er det bare en av mange dager. I morgen er en ny dag med nye muligheter.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en delvis stressende dag der nesten alt handler om jobb. Det som er bra er at denne dagen er full av solenergi, noe som hjelper deg med å overvinne problemene du støter på. Du har det man kaller marginen på din side. Dette er også en dag der du har flaks i forretninger.

Jomfruen 23/8-22/9 

Jomfruer har lett for å bli rammet av prestasjonsangst, og det kan skje i dag. Selv om du vet at du gjør ting bra, vil du bli enda bedre, spesielt når det gjelder områder du er ganske ny på. I dag får du negativ kritikk fra en sjef, og det kan virkelig påvirke selvfølelsen din.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdag føler du deg på topp. Det er få mennesker som er like positive og glade som deg denne dagen, og du sprer virkelig varme rundt deg. Det er ikke bare det at du sprer glede, du er også veldig rask og effektiv. Kvelden handler om en venn og et løst rykte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv på tirsdag føler du sinne mot alt og alle, men i dag retter du det mot sjefene dine. Det er spesielt én person som du mener ikke gjør jobben sin, og at vedkommendes slurv går utover deg personlig. Denne uken vil du høre gode nyheter om økonomien.

Skytten 22/11-21/12 

I dag åpner du deg og deler ditt innerste med en person som du ikke kjenner så godt. Selv om du virker åpen på overflaten, pleier du vanligvis å holde dine virkelige tanker og følelser for deg selv. Å åpne deg på denne måten krever både tillit og mot.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kjører du på uten å tenke så mye. Du føler deg både sterk og opplagt akkurat nå, noe som gjenspeiles i arbeidet ditt. I dag er det mulighet til å bli bedre kjent med en kollega. Kanskje jobber dere sammen på et prosjekt eller side om side. Dette er en person som er vanskelig å forstå, noe som vekker din interesse.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også tirsdagen handler om å lede og fordele arbeidet. Du er også den som markerer overfor visse personer som tror de vet alt, men som egentlig er dårlig informert. Det er få ting du misliker mer enn personer som overvurderer sin kunnskap.

Fiskene 19/2-20/3 

Også tirsdag blir en produktiv dag der du gjør ting du vanligvis synes er kjedelige, som å avslutte et prosjekt. Du kan synes det er vanskelig siden du må bestemme at du er ferdig. Du vil gjerne pusse på detaljer i det uendelige, men i dag gjør du den prosessen ganske kort.

Powered by Labrador CMS