horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 11. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen er like positiv som mandagen, men i dag skal du passe på så du ikke tråkker en følsom kollega på tærne ved en feil. Det er ikke alle som forstår humoren din, så prøv å være litt taktfull. Kvelden handler om en overraskelse og en hemmelighet.

Tyren 20/4-20/5

I dag lar du kreativiteten flyte fritt. Ved å ikke sette begrensninger, men heller se hvor hver idé kan føre deg, skaper du muligheter. Det blir en morsom dag hvor du får mye ros. Takket være din måte å tenke på, lykkes du med å kombinere effektivitet med en kunstnerisk touch.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en kollega som har noen problemer, og i dag prøver du å hjelpe hen så godt du kan. Du lytter og gir råd, men det viser seg at hen ikke er særlig interessert i å løse problemene sine, hen vil mest klage om dem. Kvelden handler om fleksibilitet.

Krepsen 21/6-22/7

Også på tirsdagen har du nesten for mye energi i horoskopet ditt. Du vil så mye, og hvis du bare klarer å fokusere denne viljen på riktig måte, kan du utrette mirakler. Det du bør passe på, er å ikke starte for mange ting samtidig. Da får du vanskelig for å rekke å avslutte alt.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen virkelig stråler du. Det finnes få mennesker som kan måle seg med deg når det gjelder karisma og sjarm når du er på topp, som du er i dag. Som singel kan dette være dagen du møter en fremtidig partner, i hvert fall for de Løver som føler seg klare til å bli forelsket.

Jomfruen 23/8-22/9

Du liker drama så lenge du ikke selv er involvert, og slik er det i dag. To kollegaer koker over, og det kan til og med bli en del skriking og banning. Mentalt setter du deg med en popcornpose og iakttar det som skjer, men i virkeligheten følger du det litt mer diskret.

Vekten 23/9-22/10

Ikke vær for stolt til å be om hjelp hvis du står fast i dag. Noen ganger kan du være litt sta på den måten at du tror du kan klare alt selv. Å be om hjelp viser at du er ydmyk nok til å innse hva du ikke kan fikse på egen hånd. I dag vil en ny kollega spille en avgjørende rolle i en spent situasjon.

Skorpionen 23/10-21/11

På tirsdagen jobber du en del med tekniske dingser, det kan være alt fra datamaskiner til visse typer maskiner. Du pleier å bli irritert på denne typen hjelpemidler fordi du ikke har tålmodighet til å lese lange manualer. I dag slipper du den typen irritasjon, siden du får all teknikken til å fungere perfekt.

Skytten 22/11-21/12

Du har en venn som har en tendens til å havne i problemer. Du er en problemløser, så derfor vender hen seg ofte til deg for å få råd. Selv om du blir smigret av vennens totale tillit til dine meninger, kan du også bli irritert over at hen stadig havner i disse situasjonene.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å dra på oppdagelsesferd. Det kan være på et nytt sted eller i en nygammel miljø som du ikke har besøkt på en stund. For deg handler mye av denne dagen om inntrykk og om å oppleve med alle dine fem sanser. Det blir en virkelig nytelsesfull dag og kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en tendens til å bli gretten når ting ikke går som du vil denne tirsdagen. Det handler hovedsakelig om teknologi som datamaskiner, nettbrett, osv. Det er som om alt du tar i begynner å krangle, og det er en følelse som er frustrerende, spesielt når du har tidsnød.

Fiskene 19/2-20/3

Etter å ha vært på topp, daler energien din kraftig denne tirsdagen. Det som var så enkelt i går blir tungt og tar tid i dag. Når du føler deg slik, er det bra om du prøver å lytte til kroppen din og senke tempoet litt. Kvelden handler om å gi og ta.

Les også: Ukeshoroskopet for denne uka.

Powered by Labrador CMS