horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 10. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

I dag har du en tendens til å bli nesten aggressiv når noen går imot deg. Du misliker vanligvis kritikk, og i dag er du ekstra sensitiv. En kollega har en tendens til alltid å si hva de tenker uten å ta hensyn til følelser, og det kan oppstå en konflikt mellom dere.

Tyren 20/4-20/5 

Du ligger litt etter med visse deler av arbeidet ditt, spesielt ting som har med tall og papirarbeid å gjøre. Du er i grunnen en praktisk person som liker å se hvordan ting vokser frem fra hendene dine, så derfor har du en tendens til å utsette denne typen oppgaver så lenge som mulig.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag merker du at en kollega har en tendens til å spre rykter om andre, og det gjør deg opprørt. Du misliker sladder, spesielt sladder som sverter ned mennesker du bryr deg om. Du setter en stopper for dette ryktet før det går for langt. Kvelden dreier seg om en utgift.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har kommet til et veiskille i livet ditt, og du kjenner i hele kroppen at ting er i ferd med å forandre seg. Dette er mer en følelse av det som venter, enn faktiske fakta. Tirsdagen handler om å handle etter magefølelsen din og våge å stole på din sjette sans.

Løven 23/7-22/8 

Også tirsdagen handler om styrke og evnen til å si nei selv om alle andre tenker annerledes. Du har en sterk integritet, og du står fast ved dine beslutninger basert på dine etiske og moralske verdier. I løpet av ettermiddagen venter det nyheter om en slektning.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag føler du deg veldig delt i nesten alt. Du vil gjøre ting raskt, men samtidig tviler du fordi du vil at det skal være riktig. Du har selvtillit, men du stoler ikke helt på din egen dømmekraft. Høres det motstridende ut? Ja, det er akkurat som hele denne dagen.

Vekten 23/9-22/10 

I dag kaster du deg inn i arbeidet, men du unngår forsiktig ting som har med budsjetter, tall og økonomi å gjøre. I dag vil du jobbe med rammene for et prosjekt heller enn i detalj. Du kan også velge å jobbe mer praktisk i dag. Kvelden dreier seg om en hobby.

Skorpionen 23/10-21/11 

I løpet av de neste dagene gjør du alt du kan for å få ting til å fungere på jobben din. Det kan være tall, å utarbeide en langsiktig strategi, og å sørge for at daglige rutiner er på plass. Selv om du ikke har en lederstilling, jobber du aktivt med å forbedre og endre ting.

Skytten 22/11-21/12 

På tirsdag prøver du å binde sammen alt fra mandagen, og det krever fokus fra din side. Jordenergi har kommet inn i horoskopet ditt, og det hjelper deg med å samle deg og planlegge dagen i henhold til lister som du deretter holder deg til. En venn har bekymringsfulle nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det mer å gjøre enn i går, og det blir ikke bedre når sjefene dine legger sin arbeidsbyrde på deg. Du synes det er urettferdig, men som den Steinbukken du er, fortsetter du uten å klage. Kanskje ville det vært bedre om du uttrykte din misnøye i stedet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen blir en god dag med mye som skjer både privat og på jobben. Du har mye å gjøre, så det er viktig å ha en plan for dagen. Kvelden handler om å komme i gang med en hobby eller en aktivitet som trening. Du har ikke hatt tid til dine personlige interesser i det siste.

Fiskene 19/2-20/3 

På tirsdag påvirkes du sterkt av jordens energi, noe som gjør deg mer tverr og sta enn du pleier å være. I dag vil du ingenting, og du nekter å samarbeide hvis noen prøver å få deg til det. Du er sur, gretten og generelt vanskelig å ha med å gjøre. Selv mener du at du oppfører deg som vanlig.

Powered by Labrador CMS