Dagens horoskop: Torsdag 23. juli

Se hvordan din torsdag blir her!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en slitsom start på torsdagen. Du innser at du har glemt noe som du burde husket og nå må du kompensere for feilen... Kvelden handler om løgner og å finne sannheten på et komplekst problem.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å få gjort unna en viktig ting før helgen. Du har ting som må gjøres fredag, men da handler det om ting du har lyst til, og ikke må. Du kommer til å være trøtt i kveld, men det er vel verdt dagens anstrengelser.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag bør du tenke over hva du vil med framtiden. Du kommer snart til et sted i livet der du ikke har den samme valgfriheten som nå, og du må gjøre det beste ut av tiden.

Krepsen 21/6-22/7

En av de viktigste personene i livet ditt sklir bort fra deg. Sakte, men sikkert. Du vet ikke helt hva som er problemet mellom dere. Du har for mye stolthet og vet ikke helt hvordan dette kan fikses. Du burde bare treffe personen og be om unnskyldning for de siste ukene...

Løven 23/7-22/8

Du nyter at du har mulighet til å komme nærmere en person, så lenge du anstrenger deg. Du har med vilje holdt deg litt på avstand fordi denne personen gjør livet komplisert. Men nå føler du at det er riktig å ta opp kontakten. Personen er i tankene dine konstant.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er et sinne over ditt horoskop og du blir ikke kvitt det. Det handler om at du hele tiden føler deg utilstrekkelig og at anstrengelsene dine ikke erkjennes. Prøv å få ut frustrasjonen og se på det positive.

Vekten 23/9-22/10

Du vil ikke innrømme at du tar feil. Nå låner du litt av staheten til jomfruen og det kler deg ikke. I stedet for å være ditt vanlige følsomme deg, så er du sta og vanskelig å ha med å gjøre. Det er sider av deg som verken venner eller familie setter pris på...

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir avslappende og fin, og fokus er på ting på hjemmebane. Det kan være et mer omfattende prosjekt, eller en liten ommøblering eller noe nytt du kjøper. Du vil skape en hyggelig atmosfære hjemme. Det er viktig for deg nå.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om nye muligheter. Det blir en litt annerledes dag der du tenker gjennom hva som er viktig for deg og hva du kan droppe. I løpet av dagen kommer du nærmere sannheten...

Steinbukken 22/12-19/1

Dette blir en merkelig dag. Nye vennskap starter, og gamle tar slutt. Det viktige nå er at du er tro mot deg selv og dine følelser. Det kan være vanskelig å se klart... Det er ikke for sent å rydde opp i en gammel konflikt og starte på nytt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag henger du sammen med en venn eller kollega. Denne personen pleier å være egenrådig og dette irriterer deg. Du synes at denne personen burde være mer lagspiller.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en følelsesladd dag. Du føler deg usikker på et valg du har tatt. Det som virket så klart her om dagen, er nå ikke like glassklart... Følelsene dine er i ferd med å endres, det samme er du. Dette er en pågående og komplisert prosess.

Powered by Labrador CMS