Dagens horoskop: Tirsdag 20. oktober

Sjekk hvordan din dag blir her!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å unngå en diskusjon ved å bruke en litt vel transparent unnskyldning. Både du og kollegaen din vet at du kun sier dette for å unngå denne konfrontasjonen.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du ekstremt lei og sliten, men prøver å holde humøret oppe. Du vil ikke vise sjefene dine eller kollegaene dine hvordan du egentlig har det nå. Tyren kan være en utmerket skuespiller når det trengs. Kvelden blir heldigvis koselig, selv om dagen blir litt tøff...

Tvillingene 21/5-20/6

Det er positiv energi i tegnet ditt i dag og den bør du ta vare på. En sjef vil at du skal ta mer initiativ, men du vil ha bedre betalt hvis du skal ta mer ansvar. Det kan bli en ganske het diskusjon mellom dere. Stå på kravene!

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være skarp i kommentaren og det er du i dag. Du synes en kollega går for langt når det kommer til smisking, og du viser tydelig at du ikke setter pris på oppførselen. En venn kommer med en morsom nyhet!

Løven 23/7-22/8

Du er i et supert humør denne tirsdagen. Det er mye positiv energi og vilje rundt deg nå. Humoren din og omtanke for andre, varmer. Endelig rekker du ut en hånd til en venn som du har vært litt distansert fra den siste tiden, du vil at dere skal komme hverandre nærmere igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et merkelig humør om dagen og det beste kollegaene dine kan gjøre er å holde seg litt på avstand. Vanligvis er du ganske mild i din natur og du blir sjeldent sint, men i dag har du stått opp på feil fot. Kvelden blir interessant...

Vekten 23/9-22/10

Du risikerer å bruke penger på litt unødvendig shopping i dag. Du trøster deg selv ved å kjøpe ting du egentlig ikke trenger og etterpå så angrer du... Kanskje det er best å unngå steder der du blir fristet til å shoppe i dag?

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå unngår du en rekke samtaleemner med en venn fordi det rett og slett føles for vanskelig nå. Du har innsett at det er et minefelt å gå inn på visse temaer, men samtidig er det ikke til å unngå da dere er nære venner og må stille opp for hverandre.

Skytten 22/11-21/12

En venn overrasker i dag. Personen gir deg et fint kompliment, men det er feil ting å si og fra helt feil person. Hele situasjonen blir pinlig, og du prøver å finne en måte å komme deg unna dette på uten at det blir for åpenlyst hvor ubehagelig du synes dette er.

Steinbukken 22/12-19/1

Du gjemmer deg ofte bak en mur og er veldig reservert. I dag lykkes en relativt ny kollega å rive denne muren og resten av kollegaene dine blir overrasket. Personen har en veldig positiv innvirkning på deg, og lokker fram den sjarmerende og morsomme siden av personligheten din, som ikke så mange får se...

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint på en sjef fordi ansvar legges over på deg, som personen selv bør ta. Du har gjentatte ganger prøvd å si ifra, men budskapet når ikke fram. Kvelden handler om egenpleie.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du ikke ha oppmerksomhet. Du vil holde deg i bakgrunnen og det er nok egentlig det beste, men omstendighetene tvinger deg til å stå i rampelyset mot din vilje. Når du først ikke har noe valg, er det jo bare å ta rollen, briljere og vise all din erfaring og kunnskap.

Husk horoskopet for oktober her!

Powered by Labrador CMS