Dagens Horoskop: Tirsdag 19. februar

Slik blir dagen for ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av dagen tar du mot til deg og spør en kollega om noe som er privat. Du får kanskje ikke et klart svar, men du merker at kollegaen din i alle fall ikke tar spørsmålet ille opp. Det er gode nyheter for din del.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir skikkelig slitsom og lang. Det føles ut som om du aldri blir ferdig uansett hvor raskt du jobber. En kollega hjelper deg mye, men selv om dere er to om jobben, monner det ikke. Det blir nok overtid på begge to…

Tvillingene 21/5-20/6

Du har mange forskjellige valgmuligheter i dag, så det gjelder bare å gå for det riktige valget. Det handler om å veie fakta opp mot det hjertet ditt ønsker. I løpet av dagen får du noen gode nyheter som handler om jobb.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske fornøyd i dag. Du treffer flere venner som du ikke har sett så mye den siste tiden. Dere har mye å snakke om. I ettermiddag får du svar på et følsomt tema fra en sjef…

Løven 23/7-22/8

I dag har du mye å fundere over. Det føles som om noe har forandret seg, men du skjønner ikke helt hva det er. Du blir litt redd for at noe kan være galt mellom deg og en venn, men når du spør rett ut får du ikke svar.

Jomfruen 23/8-22/9

Noen ganger må ting bare gå på rutine og det trenger ikke å skje så mye som du kanskje ønsker. Denne dagen handler om å være litt effektiv og om å se andre personers behov. Kvelden blir koselig og underholdende.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å se gjennom fingrene når det kommer til en feil som er begått. Selv om det ikke er en alvorlig feil, er du såret. Vennen din burde vite bedre enn å gjøre dette mot deg. Igjen. Det er her skoen trykker, det er virkelig ikke første gang vennen din gjør noe sånt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å muntre opp en venn som er litt nedfor om dagen. Denne personen har alltid hatt ganske store humørsvingninger, men nå er det verre enn vanlig. Hva du enn sier, så blir det snudd om til noe negativt i dag…

Skytten 22/11-21/12

Du er urolig. Du merker at en venn forandrer seg og det liker du ikke. Dere var på vei mot noe bra, men nå kjennes det ikke sånn ut lenger. Dere er ikke på samme sted når dere prater eller melder hverandre. I ettermiddag får du gode nyheter fra en sjef.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en merkelig, men interessant dag for din del. Det er spenninger i luften. Både positive og negative. Du merker selv at følelsene og tankene dine forandrer seg nå og du er litt usikker på hvordan du skal takle situasjonen.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være effektiv, men nå som helsen din ikke er på topp har du vanskelig for å prestere som du burde. En kollega prøver å hjelpe deg, og det er kanskje like greit at du gir opp og drar hjem Er man syk, burde man tillate seg selv å være det.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mye du lurer på nå. Du har vært veldig ærlig mot en venn og nå merker du at åpenheten lønner seg. I løpet av dagen tenker du på å ta et steg som omhandler karrieren din.

Slik blir datingåret 2019 for ditt stjernetegn!

2019: Les det store årshoroskopet her!

Powered by Labrador CMS