Dagens horoskop: Mandag 27. juli

Sjekk hvordan starten på uka di blir her!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at du gjør feil, men du klarer ikke å la være. Noen ganger er det for fristende å ta noen snarveier og det gjør du i dag. I løpet av dagen får du gode nyheter du ikke hadde ventet. Det handler om å få jobbe sammen med en etterlengtet kollega snart igjen.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske rolig, men koselig. Du slapper av og nyter litt ro. For deg er dette en viktig måte å hente krefter og energi på. I løpet av dagen får du høre noe morsom sladder fra en kollega.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tvinges du til å ta tak i noe som du har unngått den siste tiden. Du føler at du er på ballen og det føles bra. Kvelden handler om løfter for framtiden. Det kan være både spennende og skremmende på samme tid.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir ikke så fin som du hadde håpet. Mange venner er bortreist og de som er hjemme, synes du er kjedelige. Det er en klengete person som er etter deg og du blir ikke kvitt den selv hvor mye du prøver.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra og aktiv dag der du er sosial. Akkurat nå henger du med en litt mindre gjeng med dine nærmeste, og der føler du deg vel. Et minne vekkes til live i dag og framkaller følelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har ikke noe annet valg enn å ty til løgn i dag og det irriterer deg. Det er en person som ikke tar et nei for et nei og heller ikke de dårlige unnskyldningene dine blir kjøpt... Du må komme med en hvit løgn for å unnslippe. Kvelden blir koselig.

Vekten 23/9-22/10

Du er rolig i dag selv om det er noen rykter som du ikke liker. En het innvirkning på månen gjør at du ikke blir så opprørt som man skulle tro... Du tenker at sannheten må fram før eller senere.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å rekke over et omfattende prosjekt. Det er ganske komisk at det er du som har satt det hele i gang for vanligvis er ikke mandag helt din dag. I løpet av ettermiddagen melder et familiemedlem seg til hjelp.

Skytten 22/11-21/12

Du synes det er gøy å treffe venner og kjente nå. Venus er i en positiv posisjon i forhold til ditt tegn og det gir deg latter og glede. Det blir en bra uke, men vær litt bevisst på sjalusi...

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen byr på lite variasjon, men det bryr deg ikke nevneverdig. Du synes det er digg med et rolig tempo og får tid til å dagdrømme litt. Akkurat nå er det mye romantikk i hodet ditt...

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir kanskje ikke helt som du hadde tenkt, men det blir en bra og aktiv dag der du får gjort mye. Mye handler om matlaging og sosialt samvær.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra dag med flørt i luften. Det er noen på avstand... Plutselig har en kontakt blitt mer intens og du kan ikke la være å leke med ilden. Det er en person som virkelig kommer under huden på deg.

Powered by Labrador CMS