Dagens horoskop: Fredag 24. juli

Slik blir fredagen for deg!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du føler at valgmulighetene dine er begrenset i dag, og det liker du ikke. Værer vil gjerne følge sitt eget hode og ikke trenge å ta hensyn til regler. I dag får du mulighet til å snu noe negativt til noe positivt, men da gjelder det å være en lagspiller.

Tyren 20/4-20/5

Dette er en fantastisk fredag på alle måter! Du nyter den fine dagen og ingenting kan ødelegge ditt gode humør. Du feirer noe i dag, enten med god mat, en fest eller at du kjøper deg noe du har siklet på lenge. Kvelden blir overraskende sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Du aksepterer ikke et nei i dag. Det er fordi du ikke er overbevist om at en venn faktisk ikke vil dette... Som tvilling kan du være veldig overtalende når du vil. Og det vil du i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å håndtere en konflikt. Du er usikker på hvordan du skal overtale en venn om at du vil og skal forandre adferden din. Du har hatt det mye gøy de siste ukene, men det har også fått deg til å innse hva du savner i livet...

Løven 23/7-22/8

Det blir en morsom og annerledes fredag om du følger strømmen. Å være impulsiv og overraske en venn er noe som kan bli starten på noe nytt og spennende. Ikke hold tilbake følelsene, vis hva du føler...

Jomfruen 23/8-22/9

Denne fredagen er du uvanlig sosial. Det er lenge siden du har unnet deg selv å gå ut og treffe venner. Mye i livet ditt har forandret seg den siste tiden, og hvor ofte og hvem du henger med ute er en av disse tingene.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å si nei. Det er ikke så lett som man skulle tro, fordi du har vanskelig for å nekte denne personen noe som helst. Kanskje det er bedre å finne på en unnskyldning, så du slipper å si nei uten å ha en god grunn. Det blir lettere om du faktisk er opptatt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å bytte tjenester og du må utnytte vennen din sine sterke sider, samtidig som vennen din må ta i bruk ditt talent. Ved å støtte hverandre, kommer dere lengre i et felles prosjekt. Kvelden handler om mat.

Skytten 22/11-21/12

Det er vanskelig å være ærlig mot en venn, kanskje fordi du ikke vet hvordan du føler det nå. Å ha dype samtaler om deres relasjon leder kun til at dere begge blir forvirret og frustrert. Kanskje det beste hadde vært å ta en dag om gangen og ikke ta på deg så mye på en gang...

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag der du får mulighet til en påskjønnelse. En unnskyldning fra en venn kompenserer delvis for personens oppførsel i det siste, men det er langt igjen for å komme tilbake til det dere hadde. Du er ikke en person som tilgir lett...

Vannmannen 20/1-18/2

En ny kontakt åpner en dør som du trodde var stengt for alltid. Å få en ny sjanse er ikke så vanlig i denne sammenhengen, så pass på å smi mens jernet er varmt. Dette er en mulighet du bare må gripe.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen henger du med venner og du innser hvor langt du har sklidd fra disse personene. De som var dine nærmeste venner for bare et halvt år siden, er ikke det nå lenger fordi du ikke liker de nye personlighetene deres... Kanskje er det på tide å finne en ny omgangskrets?

Powered by Labrador CMS