horoskop

Dagens horoskop: Søndag 8. oktober

Slik blir din søndag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På søndagen gjør du noe for din egen skyld. Det kan være et fysisk eventyr eller bare en ganske utfordrende opplevelse. Du ønsker å prøve noe nytt og teste din utholdenhet. Dette blir en dag som både tester din fysiske kapasitet og tålmodighet med andre mennesker.

Tyren 20/4-20/5 

I dag føler du deg litt eventyrlysten. Du vil teste hvor mye du tør, men også få sjansen til å bli kjent med noen nye mennesker. Du trives med å utvide nettverket ditt litt nå når mange av vennene dine er så opptatt med sitt.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen dreier seg om en eldre person. Dette er noen du ikke møter så ofte som du egentlig ønsker, men i dag sørger du for å prioritere dem. Du vil vise hvor mye denne personen betyr for deg. Kvelden handler om morsomme nyheter og litt sladder.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen blir en flott avslutning på uken. I dag koser du deg med familien. Du liker å engasjere deg med innendørsaktiviteter, som hobbyprosjekter, baking eller til og med idrett. Det viktigste denne dagen er hvem du tilbringer tiden med, ikke nødvendigvis hva du gjør.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen blir morsom, intens og utfordrende. Du blir tvunget til å tenke på en helt ny måte, og det er bra for deg. Du kan vanligvis ha vanskeligheter med å tilpasse deg andre menneskers behov, men akkurat i dag er du fleksibel og blir ikke særlig irritert hvis du må endre dagens planer.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen handler om å hvile og samle krefter. Som de fleste jordtegn er Jomfruen flink til å slappe av; du blir ikke stresset av å lese en bok eller vandre i skogen. Denne dagen bringer også nyheter som kan få deg til å revurdere et bestemt valg du har tatt.

Vekten 23/9-22/10 

På søndagen befinner du deg igjen i en vanskelig situasjon når deler av eller hele din hvite løgn avsløres. Her gjelder det at du er så ærlig som mulig og forklarer at du handlet på en bestemt måte for å beskytte vennen din. Selv om de kanskje ikke synes det er riktig, kan de i det minste forstå at intensjonen var god.

Skorpionen 23/10-21/11 

Hvis du er på jakt etter et kupp når det gjelder klær, møbler eller lignende, har du gode sjanser for å gjøre det i dag. Det viktige er at du holder øynene åpne og besøker butikker eller områder der du vanligvis ikke handler. En venn har noe de vil dele med deg.

Skytten 22/11-21/12 

Du tar deg god tid i dag uansett hva du velger å gjøre. For deg handler helgen like mye om å unngå stress som å ha det gøy. Hvis du fortsatt er oppjaget når mandagen kommer, føler du at du har gjort noe galt. For å ha en velfungerende hverdag, må du ha tid til hvile.

Steinbukken 22/12-19/1 

På søndag er du gjerne utendørs, den friske luften gjør deg godt. Du liker den sprø følelsen av høsten, spesielt hvis solen skinner. For deg er det viktig å lade batteriene med energi både på kort og lang sikt. Vinteren er snart her, og da blir du alltid litt mer sliten enn om sommeren.

Vannmannen 20/1-18/2 

På søndag prøver du å sørge for at alle har det bra. Du er ekstra omsorgsfull denne søndagen. Det kan være alt fra å lage lunsj til å overraske med en liten utflukt eller aktivitet. Mye av denne dagen handler om de menneskene som står deg nærmest. Det blir en herlig avslutning på uken.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne dagen byr på fysisk aktivitet i ulike former. Det kan være alt fra en hel dag på treningssenteret til en rask skogstur eller til og med en shoppingtur. Det viktige for deg denne dagen er å bevege deg, men det skader ikke at du samtidig har det litt gøy.

Powered by Labrador CMS